PRATITE IZBORNI DAN UZ KURIR! Saznajte procene izlaznosti i izbornih rezultata PET MINUTA PRE SVIH!
Kurir tv, Foto: Kurir

izbori 2022

PRATITE IZBORNI DAN UZ KURIR! Saznajte procene izlaznosti i izbornih rezultata PET MINUTA PRE SVIH!

Reporteri Kurira uključivaće se sa svim aktuelnostima iz izbornih štabova

Objavljeno:

Zahvaljujući partnerstvu kompanije Adria Media Group sa Ipsosom Srbija i CeSID-om, koji organizuju paralelno brojanje glasova, Kurir će direktno objavljivati prve procene izlaznosti i izbornih rezultata.

Pratite izborni dan uz Kurir jer ćete na jednom mestu dobiti sve: najbrže i najtačnije procene, najstručnije analize relevantnih analitičara, grafičke prikaze, reakcije izbornih štabova i komentare na društvenim mrežama.

Pet minuta pre otvaranja biračkih mesta, u 6.55 časova, Kurir televizija emituje prve Brze vesti i tako na svakih sat vremena tokom čitavog dana, u 5 minuta do punog sata.

Izbori
foto: Kurir

Pet minuta pre zatvaranja biračkih mesta, u 19.55 časova počinje specijal “Srbija bira ‘22”, emisija koja na jednom mestu nudi sve najvažnije i najzanimljivije informacije u vezi sa izborima. Domaćini specijala su istaknuti novinari informativne redakcije Kurir televizije Silvija Slamnig i Slaviša Veselinović.

Silvija Slamnig i Slaviša Veselinović
Silvija Slamnig i Slaviša Veselinovićfoto: Kurir

Oni će analizirati aktuelne informacije u realnom vremenu sa brojnim sagovornicima u studiju, Vladimir Karalejić će prezentovati obrađene podatke pomoću najnovije tehnologije, a stanje na društvenim mrežama pratiće i komentarisati Marija Vasiljević.

Marija Vasiljević
Marija Vasiljevićfoto: Kurir

Reporteri Kurira uključivaće se sa svim aktuelnostima iz izbornih štabova.

Pored televizije, sajt kurir.rs uživo će pratiti stanje na biralištima i izlaznost, uz uključenja reportera s najnovijim informacijama.

Pratite izborni dan uz Kurir i saznajte najvažnije i najzanimljivije informacije pet minuta pre svih!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.