Poznato kada počinje štampanje glasačkih listića za parlamentarne izbore
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

OBAVEŠTENJE

Poznato kada počinje štampanje glasačkih listića za parlamentarne izbore

RIK je na sednici dopunio zbornu izbornu listu za parlamentarne izbore koja ima status nacionalne manjine "Ruski manjinski savez

Objavljeno:

Republička izborna komisija (RIK) donela je odluku o obliku i izgledu glasačkih listića za parlamentarne izbore 3. aprila, čije će štampanje početi večeras u 22 časa.

"Službeni glasnik je započeo štampanje za predsedničke izbore, biće 29 jezičkih varijanti, u formatu A2", kazao je predsednik RIK Vladimir Dimitrijević.

On je dodao da će večeras u 22.00 početi štamapanje glasačkih listića za izbore za narodne poslanike.

1 / 4 Foto: Profimedia

RIK je na sednici dopunio zbornu izbornu listu za parlamentarne izbore koja ima status nacionalne manjine "Ruski manjinski savez - Milena Pavlović, Pavle Bihali Gavrin (Srpsko ruski pokret, Srpsko ruska partija Vukovi, Pokret Grka Srbiza)".

Doneta je i odluka o razrešenju člana odnosno zamenika člana lokalnih izbornih komisija - člana gradske izborne komsije u Vranju Branislava Stojkovića i zamenika člana izborne komisije opštine Boljevac Slobodana Vidojkovića.

Na sednici je doneta i odluka o davanju ovlašćenja koordinatorima RIK-a da obavljaju radnje vezane za sprovodjenje izbora za narodne poslanike i izbora za predsednika države.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.