ŠEŠELJ ODGOVARAO NA PITANJA ČITALACA ESPRESA: Saznali ste od lidera radikala sve što ste uvek želeli (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

PITAJTE POLITIČARA

ŠEŠELJ ODGOVARAO NA PITANJA ČITALACA ESPRESA: Saznali ste od lidera radikala sve što ste uvek želeli (VIDEO)

Prvi gost naše rubrike "Pitajte političara" bio je Vojislav Šešelj, koji je uživo na Espreso.co.rs odgovarao na SVA vaša pitanja
Objavljeno: 11:49h

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, prvi je gost nove rubrike političke rubrike portala Espreso.co.rs, "Pitajte političara", i on je odgovarao na pitanja koja su danima postavljali čitaoci našeg sajta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O politici, predsedničkim izborima, Hagu, prošlosti i budućnosti, Kolindi i Hrvatima, anegdotama, zgodama i nezgodama - pitali su naši čitaoci, i bili vrlo inspirativni, a Voja je odgovarao kao i uvek, bez dlake na jeziku.

Odgovore Vojislava Šešelja pogledajte ovde:

11:11 Da li je Nikolić i dalje četnički vojvoda? - On bi zlatom platio da mu to oduzmem, ali baš zato neću.

10:48 Da li ste u kontaktu sa Mirom Marković? - Jesam, ali retko. S vremena na vreme. Kad bih postao predsednik, odmah bi izdao akt da dođu Mira i njen sin Marko.

Lider SRS je otkrio i da redovno posećuje Slobin grob.

Koje vam je bilo udbaško ime? - Hhaha. Smešno pitanje.

Šta mislite o Ceci, a šta o Karleuši?

Ceca lepo peva. Karleuša - loše peva, loše izgleda, loš je čovek.

foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Da li ima seksa u Hagu? - Ima. Postoje intimne sobe, u koje oženjeni mogu da odvedu žene. Moguće je imati seks na relativno pristojan način.

10:39 Velika Srbija, da li će je biti? - Biće je sigurno!

Kada ćete se povući iz politike i kada ćete pustiti normalan narod da živi? - Zašto bih se povlačio kada mi dobro ide. Stranka je sve jača. A sve dok narod glasa za SRS zašto bih se ja povlačio. Fizički sam u stanju, zdravstveno isto.

Šta mislite o Vuku Jeremiću i skandalu oko gardista i da li sve SNS režira? - Nisam siguran da SNS režira. Pao je s neba pa u rebra na političku scenu. Koje su zasluge da bi mu se verovalo? Nema ih. Što se tiče gardista, ja mislim da su ubijeni jer su videli strane vojnike ili su videli da se švercuje oružje. Ne znam šta je tačno, ali ima jaku spregu sa Tadićem i mislim da ima veze sa tim...

foto: Filip Plavčić

10:22 Omiljena četnička pesma? - Nad Kraljevom živa vatra seva. Najbolja riba na srpskoj estradi? - Pastrmka (smeh) Omiljena hrvatska čokoladica? Krašova je bila dobra!

Šta ćete uraditi ako izruče Gordanu Pop Lazić? - I dalje je član SRS. Zamenik je Skupštine opštine NBG. Ne verujem da će je Vučić isporučiti.

10:10 Šta mislite o Beogradu na vodi? - Čekam da se sve završi. Mene zanima ko to finansira? Hajde da prvo vidimo da li će to biti projekat koji će pomoći Srbiji. Neću da napadam ni Vučića, ni Beograd na vodi, dok se sve ne razjasni.

10:05 "Čović je jedan od organizatora Đinđićevog ubistva" - kazao je Šešelj odgovarajući na pitanja čitalaca

- Izneo sam svoje dokaze. Izneo sam ih još pre odlaska u Hag. U njima se govorilo o vezanosti Čovića za kriminal. Krenuo je u Đinđićevu likvidaciju. Živković je pao niz vodu jer nije podržao ideju zapada da Čović bude glavni. Ko drži Čovića na slobodi? - Režim. Režim sve to zna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.