PODIGLI BORBENU GOTOVOST: Specijalci tzv. kosovske policije poslati u južnu Kosovsku Mitrovicu
Policija, Foto: prentscreen/youtube

SPREMNI!

PODIGLI BORBENU GOTOVOST: Specijalci tzv. kosovske policije poslati u južnu Kosovsku Mitrovicu

To je javila TV Kljan Kosova, navodeći da će ta jedinica sutra biti u stanju pripravnosti, jer se tada u Srbiji održava referendum

Objavljeno:

Pojačane snage specijalne jedinice tzv. kosovske policije, koje su podigle nivo borbene gotovosti na najviši nivo, krenule su ka južnom delu Kosovske Mitrovice.

To je javila TV Kljan Kosova, navodeći da će ta jedinica sutra biti u stanju pripravnosti, jer se tada u Srbiji održava referendum.

"Razlog je to što će sutra u Srbiji biti održan referendum. Ostaćemo u stanju pripravnosti za svaku intervenciju. U pripravnosti smo 24 časa", rekao je neimenovani izvor iz policije za Kljan Kosova. Navodi se da će specijalna jedinica biti prisutna i u pripravnosti u svim većinski srpskim opštinama na KiM.

Kljan Kosova je na svom sajtu postavio video za koji navodi da prikazuje oklopna vozila ove jedinice kosovske policije dok kruže auto-putem Priština-Uroševac.

Skupština privremenih prištinskih institucija ranije danas je usvojila rezoluciju protiv organizovanja na KiM referenduma o promenama Ustava Srbije.

"Za" je glasalo 76 poslanika, nije bilo glasova protiv i jedan poslanik je bio uzdržan, a poslanici Srpske liste prethodno su napustili sednicu, preneli su prištinski mediji.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.