NA KOSOVU UHAPŠENO 19 DŽIHADISTA! Planirali napad na Izraelce tokom meča sa Albanijom!
Foto: Reuters

Sprečen teroristički udar

NA KOSOVU UHAPŠENO 19 DŽIHADISTA! Planirali napad na Izraelce tokom meča sa Albanijom!

Navodi se da je policija u Prištini saopštila da su osumnjičeni bili u konatktu sa pripadnikom Islamske države Lavdrimom Mudžaherijem, samoproklamovanim "komandantom Albanaca u Siriji i Iraku", od kojeg su primili naredbe za napad
Objavljeno: 08:52h

Kosovska policija je objavila da je uhapsila 19 osoba u poslednjih 10 dana pod sumnjom da su povezani s Islamskom državom i da su planirali izvođenje napada na Kosovu i u Albaniji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navodi se da je policija u Prištini saopštila da su osumnjičeni bili u konatktu sa pripadnikom Islamske države Lavdrimom Mudžaherijem, samoproklamovanim "komandantom Albanaca u Siriji i Iraku", od kojeg su primili naredbe za napad. - Oni su planirali izvođenje terorističkih napada na Kosovu i napade na izraelsku fudbalsku reprezentaciju i njene navijače tokom utakmice Albanija - Izrael - stoji u saopštenju. Poslednjih godina na Kosovu je najmanje 200 ljudi uhapšeno ili bilo pod istragom zbog sumnje u povezanost s Islamskom državom, a ukupno 300 je otišlo u Siriju da se bori na strani Islamske države i više od 50 ih je tamo poginulo.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.