NOVI ŠOK SNIMCI NAPADA NA KOSOVU: Pogledajte kako je ROSU NAPAO iz DRUGOG UGLA
ROSU, Foto: Print Screen Youtube

brutalan napad

NOVI ŠOK SNIMCI NAPADA NA KOSOVU: Pogledajte kako je ROSU NAPAO iz DRUGOG UGLA

Milosavljević je izneo i svoje mišljenje da iza ovog napada ne stoji samo Kurti.

Objavljeno: 21:00h

Pripadnici Specijalnih jedinica ROSU upali su jutros u Zvečan i Severnu Mitrovicu i izvršili oružani napad u kom je ranjen Srbin Srećko Sofronijević, a povređeno je još deset osoba.

Zoran Milosavljević, naučni savetnik na Institutu za političke studije je gostujući u Usijanju na Kurir televiziji govorio o ovom zverskom napadu, a ustupio je i snimke gde se iz drugog ugla jasno vidi pripadnici Specijalnih jedinica ROSU "love" goloruk srpski narod.

03:58

POGLEDAJTE ZVERSKI NAPAD ROSU NA GOLORUKE SRBE! Ovako su pripadnici Specijalnih jedinica lovili srpski narod po Zvečanu

- Ovo je lov na Srbe, to je više nego jasno, a nereagovanje međunarodnih snaga im daje priliku da rade šta god žele, situacija je opasna, strane trupe nisu zaštitile narod, i zato imamo reakciju državnog vrha, nadamo se da će se oni zaustaviti i da neće morati da dođe do onoga što je predsednik rekao, ali nemamo zaštitu sa druge strane - rekao je Milosavljević u emisiji Usijanje.

Milosavljević je izneo i svoje mišljenje da iza ovog napada ne stoji samo Kurti.

- Iza ovoga ne stoji samo Kurti, ovo je opsežni napad na našu državu, cilj je zauzdati Srbiju, a bitno je da hladne glave ne damo manevarski prostor njima, zaštitićemo naš narod ali mora se raditi hladne glave - kaže Milosavljević.

Pored Zorana Milosavljevića, gost Usijanja bio je i Milovan Drecun, predsednik Skupštinskog odbora za KiM koji je istakao da ovakvo ponašanje kosovske policije zahteva hitnu istragu.

- Ponašanje kosovske policije zahteva hitnu istragu, ko je naredio da pucaju na narod, da se vidi ko je to, ko je pucao, trebali bi da insistiramo kod posrednika u dijalogu, Priština će se opirati, ali mi moramo, ne smete da pucate nigde u svetu na nenaoružane ljude. Suprodstavljanje nasilnim akcijama mora da bude jako organizovano, a Kurti veoma vešto sprovodi akcije, do granice, i navikava ljude da su njihove snage tamo, kaže Drecun.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.