Grenel o neredima na KiM: Ovo je kršenje Briselskog sporazuma, Bajden mora da reaguje
Foto: Printscreen

"sporazum je jasan"

Grenel o neredima na KiM: Ovo je kršenje Briselskog sporazuma, Bajden mora da reaguje

Podsetimo, posle dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinice ROSU, koje su kulminirale ranjavanjem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsenik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima našeg naroda na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Bivši specijalni izaslanik za Kosovo Ričard Grenel oglasio se povodom nereda do kojih je danas došlo u Kosovskoj Mitrovici.

"Briselski sporazum je jasan i treba da bude ispoštovan. Ovo je kršenje Briselskog sporazuma. Politička manipulacija od strane pojedinaca, uoči lokalnih izbora koji u nedelju treba da budu održani na Kosovu, mora da prestane. Ovo je opasno i nepromišljeno. Džo Bajden takođe ne bi trebalo da ćuti u ovoj situaciji", napisao je Grenel na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, posle dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinice ROSU, koje su kulminirale ranjavanjem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsenik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

(espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.