"ŠOKIRANI SMO": Oglasili se Kurti i DPK o DVOSTRUKOM UBISTVU dvojice zvaničnika u PEĆI!
Aljbin Kurti, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

JEZIVO

"ŠOKIRANI SMO": Oglasili se Kurti i DPK o DVOSTRUKOM UBISTVU dvojice zvaničnika u PEĆI!

U Peći su večeras ubijene dve osobe, obojica visoki zvaničnici Demokratske partije Kosova (DPK) - Astrit Ademaj, kandidat za gradonačelnika Peći, i Bljerand Kadriaj, bivši kandidat za gradonačelnika Dečana

Objavljeno:

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da je šokiran dvostrukim ubistvom koje se večeras dogodilo u Peći, gde su ubijeni zvaničnici Demokratske partije Kosova Astrit Ademaj, kandidat za gradonačelnika Peći, i Bljerand Kadriaj, kandidat za gradonačelnika Dečana na izborima 2017.Kurti je izrazio saučešće porodicama žrtava, rekavši da dijeli njihovu tugu zbog tragičnog gubitka.

"Večeras smo bili šokirani ozbiljnim događajem koji se desio u gradu Peć. Prema zvaničnoj potvrdi kosovske policije, na mestu dogadjaja ubijena su dva državljanina naše zemlje, kandidat za gradonačelnika Peći AA i bivši kandidat za gradonačelnika Dečana BK, obojica iz Demokratske partije Kosova. Najiskrenije saučešće izražavamo porodicama žrtava, prijateljima i saradnicima iz Demokratske partije Kosova. U ovim teškim trenucima delimo njihov bol zbog ovog tragičnog gubitka", napisao je Kurti na fejsbuku.

Reagovala je i Demokratska partija Kosova (DPK), koja je navela da je šokirana tragičnom vešću o dvostrukom ubistvu u gradu Peći.

"Demokratska partija Kosova šokirana je tragičnom vešću o dvostrukom ubistvu u Peći našeg kandidata za gradonačelnika Peći, Astrit Ademaj i Bleranda Kadriaja, bivšeg kandidata za gradonačelnika Dečana 2017. Izražavamo najdublje saučešće njihovim porodicama. U ovim teškim trenucima saosećamo s njihovim bolom i molimo ih da nadju snage da se suoče sa velikim gubitkom", saopštila je DPK.

U Peći su večeras ubijene dve osobe, obojica visoki zvaničnici Demokratske partije Kosova (DPK) - Astrit Ademaj, kandidat za gradonačelnika Peći, i Bljerand Kadriaj, bivši kandidat za gradonačelnika Dečana.

Bonus video:

00:51

KURIR U NIŠU, BJELOGRLIĆA POLICIJA DOVELA NA SASLUŠANJE: Daje iskaz o napadu na Antonijevića

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.