Srbi su sami sebi najveći krvnici: Oteli stan udovici policajca koga su ubili teroristi na Kosovu! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Fonet

Neviđeni skandal u leskovcu

Srbi su sami sebi najveći krvnici: Oteli stan udovici policajca koga su ubili teroristi na Kosovu! (FOTO)

Supruzi poginulog policajca Sunčici Popović Vlada Srbije dodelila 2001. godine stan. Međutim, ona u njega nikada nije ušla, i već 15 godina živi kao podstanar, objavio portal "Jugmedia"
Objavljeno: 11:32h

Preko 80 stranica iz popisne dokumentacije o državnim stanovima kojim gazduje javno preduzeće „Dom“ iz Leskovca je bukvalno nestalo, a ceo slučaj trenutno ispituje policija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je navedeno na ovom portalu, interesantno je da se ne zna u kom periodu je dokumentacija nestala, niti kakav je konkretno njen sadržaj. Ali sada postoji objektivan problem da, recimo, pojedinci koji su otkupili stanove ili su još uvek u postupku otplaćivanja stanova, ne mogu da dobiju potrebnu dokumentaciju, jer nje nema.

„Bili smo kod istražnih organa, dali smo izjave i oni će da dalje da utvrde šta se zapravo desilo. Nestanak je prijavio jedan od radnika i to bez mog znanja„, kaže nam sadašnji direktor ovog preduzeća Vladimir Đorđević.

Zanimljivo je to da je nekoliko dana pre saznanja da dokumentacije nema, popis svih stanova kojima gazduje „Dom“ zatražio lično gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović s namerom da pokrene proces razmene određenih gradskih stanova sa Vojskom Srbije za zgradu Vojnog garnizona koja godinama stoji napuštena u centralnom gradskom parku.

foto: Jugmedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.