HOTI: U naredna tri dana biće nominovan kandidat za premijera!
Avdulah Hoti, Foto: EPA-EFE/ MALTON DIBRA

vanredni parlamentarni izbori

HOTI: U naredna tri dana biće nominovan kandidat za premijera!

Upitan da li bi prihvatio da ponovo bude kandidat DSK za premijera, rekao je da ne može da odgovara na hipotetička pitanja i da bi o tome trebalo razgovarati u stranačkim strukturama...

Objavljeno:

Kosovski premijer i potpredsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Avdulah Hoti najavio je da će ta stranka u naredna tri dana nominovati kandidata za premijera na vanrednim parlamentarnim izborima.

On je kazao da je rukovodstvo DSK na današnjem sastanku razmatralo kriterijume izbora kandidata a ne pojedinačna imena. "Verujem da ćemo za dva ili tri dana izaći sa imenom kandidata. Ne mogu da govorim o određenim imenima, uključujući i moje, dok ne završimo razgovore", rekao je Hoti.

Upitan da li bi prihvatio da ponovo bude kandidat DSK za premijera, rekao je da ne može da odgovara na hipotetička pitanja i da bi o tome trebalo razgovarati u stranačkim strukturama.

Komentarišući pojavu vakcina protiv korona virusa u opštinama na severu Kosova, Hoti je rekao da su tamo dostavljene "ilegalno" i dodao da se tim slučajem bave nadležni organi.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.