OD SUTRA POČINJE POLICIJSKI ČAS! Ekonomske aktivnosti od 5 do 18 ili 20 časova, zavisi od opštine!
Opštine su podeljene u tri različite zone, prema broju zaraženih:, Foto: Print Screen Youtube

KOSMET

OD SUTRA POČINJE POLICIJSKI ČAS! Ekonomske aktivnosti od 5 do 18 ili 20 časova, zavisi od opštine!

Ekonomske aktivnosti biće dozvoljene od 5 do 18, 19 ili 20 časova, u zavisnosti od toga koja je procenjena zona rizika u kojoj se nalazi određena opština, prenosi Kosovo onlajn

Objavljeno:

Kosovska vlada odobrila je danas nove mere u borbi protiv širenja korona virusa, kojima se od sutra u Prištini i još šest opština posle 19 časova uvodi policijski čas.

Novim merama, koje je u sredu predstavio premijer Avdulah Hoti, merama, karantin i dozvoljeni rad ugostiteljskog sektora definišu se u zavisnosti od toga u kojim se zonama nalaze opštine.

Ekonomske aktivnosti biće dozvoljene od 5 do 18, 19 ili 20 časova, u zavisnosti od toga koja je procenjena zona rizika u kojoj se nalazi određena opština, prenosi Kosovo onlajn.

Opštine su podeljene u tri različite zone, prema broju zaraženih: crvena zona sa visokim rizikom, žuta sa sa srednjim rizikom i zelena zona sa najmanjim rizikom.

U crvenoj zoni se nalaze opštine Priština, Podujevo, Južna Mitrovica, Peć, Đakovica, Gnjilane i Uroševac.

Smatra se da su te opštine pod visokim rizikom od zaraze koronavirusa, jer imaju više od 150 zaraženih na 100.000 stanovnika u roku od nedelju dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.