DA LI ĆE BITI DOGOVORA? U Beloj kući se nastavljaju razgovori
U Beloj kući se nastavljaju razgovori, Foto: Pixabay

DANAS SVI DETALJI

DA LI ĆE BITI DOGOVORA? U Beloj kući se nastavljaju razgovori

Vučić je rekao da će danas biti predstavljeni svi detalji dokumenta, a, ako on ne bude dobar, neće ga ni potpisati

Objavljeno:

U Vašingtonu se danas nastavljaju razgovori delegacija Beograda i Prištine, koje predvode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti, uz učešće predstavnika Bele kuće Ričarda Grenela i Roberta O'Brajana.

Posle prve dve runde razgovora Beograda i Priština u Beloj kući, u četvrtak, predsednik Srbije Aleksandar Vučić isključio je mogućnost da priznanje Kosova bude deo razgovora i eventualnog dogovora koji bi mogao biti potpisan u Vašingtonu.

Mogućnost da bude postignut za Srbiju dobar dogovor, predsednik Aleksandar Vučić nije isključio.

Takođe, nije isključio ni mogućnost susreta i prijema na najvišem nivou sa američkim predsednikom, a to bi, kako je rekao, značilo da "nije nezadovoljan".

Vučić je rekao da će danas biti predstavljeni svi detalji dokumenta, a, ako on ne bude dobar, neće ga ni potpisati, poručio je predsednik Srbije.

Juče se u drugoj, popodnevnoj rundi razgovora po lokalnom vremenu američkim zvaničnicima pridružila i Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika, prisutna inače svim važnim diplomatskim susretima, za koje je njen otac Donald Tramp posebno zainteresovan, što na neki način upućuje da je dogovor izvesniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.