NISMO DOVOLJNO OŠTRI PREMA SRBIMA: Bivša MINISTARKA žestoko IZVREĐALA svoje kolege iz PRIŠTINE!
Foto: Wikipedia

pampers političarka

NISMO DOVOLJNO OŠTRI PREMA SRBIMA: Bivša MINISTARKA žestoko IZVREĐALA svoje kolege iz PRIŠTINE!

Bivša ministarka pravde tzv. Republike Kosovo, Aljbulena Hadžiu, kaže da su premijer Avdulah Hoti i koordinator Skender Hiseni samo su deo opasnih projekata Hašima Tačija, prenosi Koha.

Objavljeno:
  • 2

Hadžiu kaže da je sadašnja vlada samo radila na realizaciji zahteva Srbije, kao što je ukidanje mera reciprociteta, ali i odustajanje od članstva u međunarodnim organizacijama.

“Ovo su sve premise loših pregovora. U međuvremenu su održane neke sednice na kojima je Hoti dopustio da nema ni podršku ni platformu, niti je stvorio jedinstvo, a najmanje o čemu je govorio jesu teme razgovora u Briselu”, kaže Hadžiu i dodaje da pored tih tendencija i podmuklih poseta bez mandata i bez legitimiteta, samo dovode takozvanu Republiku Kosovo u poziciju da prihvati štetan sporazum.

“Nelegalna vlada ne može postići sporazum jer nije dobila poverenje građana da predstavljaju Kosovo. Ova stvar je gotova. Oni mogu da putuju gde god žele, ali tamo neće naći potrebnu pomoć. Ne može biti odgovarajućeg dijaloga bez demokratskih izbora”, zaključila je Hadžiu.

Bonus video:

espreso.co.rs/kosovo onilne


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media