Reakcije na prijem: Visoki zvaničnici nepriznate države Kosovo likuju po društvenim mrežama!

Slavlje u Prištini

Reakcije na prijem: Visoki zvaničnici nepriznate države Kosovo likuju po društvenim mrežama!

Političari zadovoljni povodom donošenja političke odluke
Objavljeno: 22:48h

Visoki kosovski zvaničnici iz vlasti i opozicije pozdravili su večeras odluku Svetske fudbalske federacije (FIFA) da primi Kosovo u svoje članstvo. Reakcija iz Srbije: Političko telo FIFA zatvorilo oči pred nesagledivim posledicama!

Udarna vest: FIFA odlučila o sudbini Kosova! Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je da je učlanjenje Fudbalskog saveza Kosova u Fifu od izuzetnog značaja. - Ovo je značajan korak napred u daljoj konsolidaciji imidža i položaja Kosova na međunarodnoj sceni. Vrlo brzo ceo svet će uživati u fudbalu velikog broja naših mladih talenata - napisao je Veselji na svom Fejsbuk nalogu.
Premijer Kosova Isa Mustafa je napisao da uspesi Kosova nemaju kraja i da je Kosovo postalo članica FIFA. - Uskoro ćemo vam doneti nove dobre vesti. 2016 je bez sumnja naša godina. Kosovo je spremno - napisao je Mustafa na Fejsbuku. Lider opozicione Alijanse za budučnost Kosova Ramuš Haradinaj je ocenio da je ovo istorijski dan za Kosovo i da je ona zasluženo postala članica Fife, dok je lider Inicijative za Kosovo Fatmir Ljimaj rekao da je prijemom u Fifa ostvaren san sportista Kosova. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.