Pre dve godine oskrnavila je srpsku crkvu u Prištini, danas ima 30 miliona pregleda! (VIDEO)

ništa joj nije sveto

Pre dve godine oskrnavila je srpsku crkvu u Prištini, danas ima 30 miliona pregleda! (VIDEO)

Kosovska pevačica Era Istrefi pre dve godine šokirala je srpsku javnost zbog skrnavljenja nedovršenog sabornog hrama Hrista Spasa u Prištini
Objavljeno: 15:12h

Era je pre dve godine snimila spot za pesmu “E dehun“ u kome igra polugola u pravoslavnom hramu u Prištini. Spot je naišao na osude i kritike javnosti. Svi ostavljeni to rade: Ovaj radikalan potez je najbolji dokaz da je Sloba pao u depru posle raskida s Helenom! (FOTO)

Printscreen / YouTube
Iako su svi mislili da će pevačica biti jednokratna senzacija, situacija je malo drugačija. Njena pesma “Bon-Bon“ za mesec dana pregledana je preko 30 miliona puta. Čuveni magazin “Bilbord“ je Eru uporedio vokalno sa Rijanom i Sijom. Bez obzira što je numera pola na albanskom, pola na engleskom zadobila je veliku interancionalnu popularnost. Dok se Leka provodi sa mlađom koleginicom... Evo šta je Nina Lečić rekla na glasine o razvodu! Pevačica je dobila ugovor sa Sonijem i njihovom izdavačkom kućom RCA, tako da se očekuju pesme na engleskom. Malena se naljutila: Ćerka Jelene Karleuše digla Instagram na noge! (VIDEO)

Bulevar.B92

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.