HAŠIM TAČI I HARADINAJ SU OKORELI KRIMINALCI KOJI TRGUJU ORGANIMA: Američki diplomata i o PALJENJU SRPSKIH CRKAVA
Džim Đatras, bivši američki diplomata, Foto: Printscreen/Youtube/RTAmerica

reakcija

HAŠIM TAČI I HARADINAJ SU OKORELI KRIMINALCI KOJI TRGUJU ORGANIMA: Američki diplomata i o PALJENJU SRPSKIH CRKAVA

Džim Đatras bivši je američki diplomata

Objavljeno:

Džim Đatras, bivši američki diplomata, pozvan je da komentariše nekoliko situacija koje su se u proteklom periodu dešavale na Kosovu, sa akcenotm na hapšenje Srba.

Njegova analiza krajnje je skandalozna, ali staje na stranu Srba na Kosovu i Metohiji. On je i hapšenja koja su izvedena od strane ROSU-a u maju mesecu ove godine okarakterisao kao provokaciju.

Podsetimo, tog 28.05.2019. godine začule su se sirene za uzbunu. Jedinice ROSU upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na sjeveru KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tom prilikom naredio je stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti. Specijalne i posebne jedinice MUP-a, takođe su bile u punoj pripravnosti.

ROSU je na severu Kosova uhapsila 13 Srba pripadnika kosovske policije. Kosovska policija se tom prilikom nije oglašavala, niti je navela razloge hapšenja, ali je zato premijer Ramuš Haradinaj izjavio da je akcija usmjerena protiv kriminala.

U Zubinom potoku bilo je i povređenih među hapšenim Srbima.

Džim Đatras tvrdi kako iza ove, ali i svih drugih provokacija stoji kriminalna organizacija, te kako su Hašim Tači i Ramuš Haradinaj okoreli kriminalci, upleteni u albansku mafiju, koji su prodavci belog roblja, trgovci organima...

- Kosovo je pokrajina Srbije okupirana od NATO-a, NATO podržava albanske teroriste i zločince - rekao je on. Dodajući, kako cela Srbija trpi pritiske NATO-a.

Svoje gostovanje završio je konstatacijom kako bi američku vladu trebalo pitati zašto podržava gomilu terorista i kriminalaca.

- Prosečan američki građanin trebalo bi da pita našu vladu zašto podržava gomilu terorista i kriminalaca, ljude koji spaljuju crkve ... - zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.