OVK JE SVETINJA! GOSPODAR KOSOVA predložio ZAKON koji TERORISTIMA garantuje POSLOVE i UNOSAN BIZNIS
Ne zaboravlja saborce: Kadri Veselji, Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević

skandalozno

OVK JE SVETINJA! GOSPODAR KOSOVA predložio ZAKON koji TERORISTIMA garantuje POSLOVE i UNOSAN BIZNIS

To znači da je Oslobodilačka vojska Kosova svetinja

Objavljeno:

Predsednik Skupštine tzv. Kosova Kadri Veselji izjavio je da je njegova inicijativa za osnivanje Komisije za istragu veterana pokrenuta da bi "zaustavila manipulatore koji zloupotrebljavaju OVK" i zato što želi da "vrati dostojanstvo veterana".

Pored ove inicijative, predsednik parlamenta je najavio da će pokrenuti i druge inicijative za regulisanje statusa veterana.

foto: Printscreen

- Ova inicijativa želi da zaustavi nagađanja i manipulatora koji pokušavaju da zloupotrebe u vaše i moje ime. To znači da je Oslobodilačka vojska Kosova svetinja; država Kosovo i kosovske institucije neće dozvoliti da borci budu obeščašćeni i da njihov status zavisi od 170 evra. To znači da će posle ove inicijative biti još nekih inicijativa koje će regulisati status boraca koji se bavi preuzimanjem odgovornosti u društvu. Treba im pomoći pri zapošljavanju i poslovnim projektima koje planiraju - rekao je on, a preneli albanski mediji.

BONUS VIDEO:

NOVI DETALJI UŽASA U PANČEVU: Petar (64) se Desanki (60) prikrao s leđa i počeo da je ubada nožem na prepunoj Autobuskoj stanici (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Koha Ditore)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.