ZAKLAĆEMO TE, SRPSKI POPE!!! Albanski specijalci ROSU pretili svešteniku SPC na putu ka Mitrovici!
Veliki incidenti na Kosovu, Foto: Youtube printscreen

užas

ZAKLAĆEMO TE, SRPSKI POPE!!! Albanski specijalci ROSU pretili svešteniku SPC na putu ka Mitrovici!

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest

Objavljeno: 09:02h

Vest o tome da su pripadnici albanske specijalne jedinice na Kosovu, ROSU, zauzeli u toku noći sa više od 40 vozila strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile dve osobe srpske nacionalnosti obišla je jutros ceo svet.

Pripadnici Rosu upali su jutros oko 4 sata u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili Dragišu Markovića, suspendovanog pripadnika KPS.

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest.

Arhimandrit Sava Janjić objavio je na svom tviteru da su primećeni pokreti teško naoružanih pripadnika albanskih specijalaca ka Severnoj Mitrovici, i da se tom prilikom desio veliki incident. Naime, na putu ka Mitrovici pripadnici ROSU su, kako je napisao, zaustavili i maltretirali jednog sveštenika SPC. Jedan od pripadnika ROSU mu je pokazao da će da mu prerežu grkljan!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.