ČUČKOVIĆ JEDVA OSTAO ŽIV: Tvitovao o Vučiću citirajući Nikolu Pašića, UHVATILI GA U MAŠINU I SAMLELI da se više nikad neće ni ulogovati (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

uništili su ga

ČUČKOVIĆ JEDVA OSTAO ŽIV: Tvitovao o Vučiću citirajući Nikolu Pašića, UHVATILI GA U MAŠINU I SAMLELI da se više nikad neće ni ulogovati (FOTO)

Šta mu je ovo trebalo?

Objavljeno:

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković hteo je da ispadne pametan na Tviteru, ali se obrukao. On je na popularnoj društvenoj mreži pisao o izveštavanju pojednih medija o poseti predsednika Aleksandra Vučića Kosovu, ali su ga tviteraši u komenatrima - samleli!

Naime, Čučković je napisao da pojedini mediji ne kriju svoje špijunske aktivnosti u praćenju Aleksandra Vučića, a onda citirao Nikolu Pašića.

- Ono kad ne krijete više svoje špijunske aktivnosti u pracenju @avucic Nikola Pašic između dva rata kaze "učite decu svoje dece da mrze Engleze svo nam je zlo od njih došlo" - napisao je Čučković

Surovi tviteraši nisu štedeli prvog čoveka Obrenovca, te su usledili brutalni komentari.

Ovo su samo neki od njih:

"A ti si kao pročitao neku knjigu o Pašiću?", "To Pašić nikad nije rekao", "A kad ovi sa PINKa i RTSa prenose UŽIVO svaki njegov korak, šta je to? E moj Čučko..... Botu jedan", "A kad Englezi daju donacije opštinama ovaj prvi u redu!".

Da li će Čučković odgovoriti na prozivke, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.