Veselji SAVETUJE Vučića: Nema potrebe da čitate 500 stranica izveštaja u vezi sa Kosovom, dovoljno je da jednom pročitate kosovski ustav!
Foto: Fonet

bezobrazluk

Veselji SAVETUJE Vučića: Nema potrebe da čitate 500 stranica izveštaja u vezi sa Kosovom, dovoljno je da jednom pročitate kosovski ustav!

Veselji smata da bi čitanje kosovskog ustava, predsednika Vučića poštedelo napora i dalo mu mogućnost da se, kako kaže, bavi stvarnim problemima Srba koji žive u Srbiji

Objavljeno:

Predsednik kosovskog parlamenta i lider vladajućeg DPK,Kadri Veselji, smatra da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne treba da čita dnevno 500-600 stranica tajnih dokumenata o Kosovu, već da je potrebno, kako kaže, da pročita kosovski ustav, da bi shvatio realnost.

"Tu se govori o konkretnoj stvarnosti, nezavisnoj i suverenoj državi, koja poštuje u celosti ljudska prava i prava zajednice, a u cilju evropskih integracija podržava demokratske civilizacije i pravilan tok razvoja istorije", rekao je Veselji za Express.

Veselji smata da bi čitanje kosovskog ustava, predsednika Vučića poštedelo napora i dalo mu mogućnost da se, kako kaže, bavi stvarnim problemima Srba koji žive u Srbiji.

"Nema potrebe da čitate 500 stranica dnevnih izveštaja u vezi sa Kosovom, dovoljno je da jednom pročitate kosovski ustav", kaže Veselji.

Vučić je ranije danas novinarima u Beogradu rekao da se Kosovom bavi na dnevnom nivou, da dnevno čita između 500 i 600 strana dokumenata, što tajnih, što javnih, i da će pred narod izaći sa predlogom kad bude znao šta je maksimum koji možemo da dobijemo.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.