E VALA AKO SI IM REKAO! Mitrović kulturno ispuštao Šaćirija i Džaku zbog Kosova! (FOTO)
Foto: EPA/Dominik Angerer/Reuters

Sad mogu da se puše

E VALA AKO SI IM REKAO! Mitrović kulturno ispuštao Šaćirija i Džaku zbog Kosova! (FOTO)

Srpski napadač nije mogao da se ne osvrne na ono što su radili reprezentativci Švajcarske poreklom s Kosova prethodnih nedelja

Objavljeno:

Digli su tenziju Albanci u reprezentaciji Švajcarske uoči duela sa Srbijom na Svetskom prvenstvu, koje još nije ni počelo.

Najpre je Džerdan Šaćiri predstavio kopačke u kojima se sprema da igra protiv naših "Orlova", a na kojima se nalazi i zastava samoproglašene nezavisne države Kosovo, a potom je i Granit Džaka putem medija poručio da će u tom meču kidati i igrati do granice bola.

A post shared by XS (@shaqirixherdan) on

Ipak, sada im je stigao odgovor od prvog napadača Srbije, Aleksandra Mitrovića, koji se upravo osvrnuo na tu njihovu ljubav prema Kosovu u kome su rođeni i tom prilikom ih malo potkačio, zašto onda ne igraju za njih, nego za Švajcarsku.

- Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i suguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je poslednji u karijeri - poručio je Mitrogol u razgovoru sa Nešom Petrovićem za "Mondo".

Podsećamo da Srbija i Švajcarska igraju svoj meč 23. juna u Kalinjingradu.

BONUS VIDEO: Dolazak srpske fudbalske reprezentacije u Rusiju

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.