ISKASAPIO SUPRUGU DOK JE DRŽALA BEBU: Izbo je nožem 17 puta! STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE NA KOSOVU!
Foto: Stock Shutter

užas

ISKASAPIO SUPRUGU DOK JE DRŽALA BEBU: Izbo je nožem 17 puta! STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE NA KOSOVU!

Stravičnom porodičnom nasilju prethodila je svađa između mladog bračnog para, koji ima dvoje maloletne dece

Objavljeno:

Milan T. (25) iz Gornje Gušterice kod Lipljana uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu Katarinu, nesrećna žena s teškim povredama puzala po dvorištu.

Milan T. (25) iz Gornje Gušterice kod Lipljana na Kosovu uhapšen je zbog sumnje da je 22-godišnju suprugu Katarinu 17 puta ubo nožem, i to dok je ona držala njihovu bebu. Nesrećna žena je s teškim povredama prebačena u bolnicu u Kragujevcu, dok je Milanu određen pritvor do 48 sati.

Stravičnom porodičnom nasilju prethodila je svađa između mladog bračnog para, koji ima dvoje maloletne dece.

Svađali se i ranije

- Milan je u naletu besa dograbio nož i počeo da ubada ženu, koja je u naručju imala bebu. Naneo joj je ubode po celom telu. Nakon što je ostavio teško povređenu suprugu, pobegao je iz porodične kuće u Gušterici. Međutim, policija ga je ubrzo locirala u susednom selu i uhapsila - navodi naš izvor iz istrage.

On objašnjava da je Katarina čudom preživela napad i da je smogla snage da dozove pomoć.

- Iako je bila bukvalno iskasapljena, ostala je svesna. Puzala je iz kuće do dvorišta, gde su je svu krvavu zatekli rođaci i komšije, koje su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Inače, iz njihovog doma se često mogla čuti svađa i dreka - dodao je sagovornik Kurira.

Katarina T. je s teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac.

- Ona je posle reanimacije u našem Kliničko-bolničkom centru otpremljena za Kragujevac u svesnom stanju. Imala je 15 uboda po rukama, kao i dva u grudnom košu. Ubodi na grudima su bili na centimetar od srca, povređeni su joj krvni sudovi i nervi. Po prijemu u našu bolnicu bila je veoma dehidrirala, ali se nekako držala u svesnom stanju - kaže za Kurir direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović.

Teška operacija

U kragujevačkom Kliničkom centru potvrđeno je da je povređena devojka primljena u njihovu ustanovu.

- Pacijent je primljen s višestrukim povredama. U veoma zahtevnoj i teškoj operaciji učestvovalo je nekoliko hirurga - grudni, kardiovaskularni i ortoped. Ona se trenutno nalazi u stabilnom stanju, ali je nezahvalno prognozirati dalji oporavak. Sada je stabilno i van životne opasnosti - rečeno nam je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Siledžija

Prijavljivala ga za nasilje

Prema prvim informacijama, Milan T. je navodno povredio i bebu dok je ubadao suprugu.

- Kosovska policija, koja vodi istragu u ovom slučaju, demantovala je da je dete povređeno. Milan T. se trenutno nalazi u pritvoru, a biće saslušan u zakonskom roku. Inače, njegova supruga i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici - rekao je naš izvor.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.