MISTERIJA: Policija bila na samo 70 metara od mesta UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA, ali niko nije čuo pucnjavu!?
Policija je zatvorila severni deo grada, Foto: AP / Bojan Slavković

Profesionalni ubica

MISTERIJA: Policija bila na samo 70 metara od mesta UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA, ali niko nije čuo pucnjavu!?

Veruje se da su napadači na Olivera Ivanovića koristili zapaljeni automobil "opel astru" nađenu u obližnjoj ulici

Objavljeno:

Željko Bojić, šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova rekao je da će telo Olivera Ivanovića biti prebačeno na odeljenje sudske medicine gde će biti urađena obdukcija.

- U blizini kapije gde je kancelarija Olivera Ivanovića jutros u 8.10 sati došlo je do oružanog napada, na nekih 70 metara bila je i policijska patrola, ali oni nisu čuli ništa osim kuknjave jedne starije žene - ispričao je jutros Bojić.

Kako je rekao na lice mesta je odmah izašla uviđajna ekipa koja je pronašla četiri čaure i jedan kompletan metak i najverovatnije se radi o kalibru 9 milimetara.

Ubrzo nakon zločina u Ulici Vojvode Putnika pronađeno je zapaljeno vozilo marke "opel astra" bez registarskih oznaka. Bojić kaže da je upravo to najverovatnije vozilo napadača na Ivanovića.

- Verujem da su napadači na Olivera Ivanovića koristili zapaljeni automobil "opel astru" nađenu u obližnjoj ulici - rekao je on.

Bojić nije hteo da komentariše spekulacije da su napadači na Ivanovića bili maskirani.

Na mesto ubistva u Kosovskoj Mitrovici stigle su i specijalne jedinice iz Prištine, koje će od lokalne Kosovske policijske službe (KPS) preuzeti istragu.

Kako za "Blic" kaže Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić, Ivanović je podlegao povredama na licu mesta.

- Izgleda je već na licu mesta preminuo. Zadobio je pet prostrelnih rana. Odmah je prevezen u bolnicu, lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nije bilo spasa - priča Vlajić za "Blic".

Po dolasku u bolnicu, Ivanović je odmah upućen u operacionu salu, ali lekari nisu uspeli da mu spasu život.

- Na žalost, Oliver Ivanović je podlegao povredama - rekao je za Tanjug direktor bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović. On je dodao da Oliveru Ivanoviću nije moglo da se pomogne, te da je preminuo nakon što je više puta upucen u gornji deo tela.

BONUS VIDEO:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.