VULIN POZIVA U RAT! Svaka vojska na svetu treba da se spremi za to, i mi se spremamo! IMAMO NEPRIJATELJE!
Foto: Fonet

LUDILO MOZGA!

VULIN POZIVA U RAT! Svaka vojska na svetu treba da se spremi za to, i mi se spremamo! IMAMO NEPRIJATELJE!

Vulin vojni dominira!

Objavljeno:

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin izjavio je kako srpska vojska treba da se pripremi za rat što je izazvalo polemike , ali i prozivke na društvenim mrežama.

KO SE PLAŠI DA KAŽE NEŠTO PROTIV MENE? Hit razgovor Ane Brnabić sa novinarima o medijskoj slobodi

- Imamo neprijatelje. Svaka vojska na svetu, a srpska možda više nego druge vojske treba da se priprema za rat. To je naš posao. Mi se spremamo za rat. I mi obučavamo ljude da će ratovati i pravimo planove kao da ćemo ratovati. I shodno planovima se opremamo, obučavamo i naoružavamo kao da ćemo u rat, izjavio je Vulin, što je izazvalo reakcije na Tviteru.

Podsetimo, srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin se sastao s američkim ambasadorom u Beogradu Kajlom Skotom sa kojim je razgovarao o dosadašnjim reformama naše vojske, o našem odnosu s NATO-om i sa Rusijom.

foto: Beta/Miloš Mirkov

- To je priprema, što više ljudi. A najpre da vratimo koncept da se oni koji su služili pod oružjem što češće obučavaju, da što češće obnavljaju svoja znanja. Oni koji nisu, da se pripreme za svoju ulogu. Nećete vi civila dovesti za vozača tenka, to je jasno, ali ga morate naučiti šta je vojska, šta on mora da uradi kao civi - rekao je Vulin za Novosti.

Da li se slažete sa ministrom Vulinom?

Pišite nam u komentarima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.