VULIN NAPAO RAMU I PACOLIJA JER SU POHVALILI VUČIĆA: "Njihove izjave treba da NAŠKODE PREDSEDNIKU"!
Foto: Fonet

prva linija odbrane

VULIN NAPAO RAMU I PACOLIJA JER SU POHVALILI VUČIĆA: "Njihove izjave treba da NAŠKODE PREDSEDNIKU"!

- Izjave Rame i Pacolija treba da onemoguće dijalog, naškode Vučiću i spreče ga da ujedini Srbe oko Kosova - rekao je Vulin

Objavljeno:

Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije, rekao je da se "pokazalo da među Albancima nema iskrenih sagovornika kada se pokrenu pitanja od suštinskog značaja za Srbe i Albance.

- Kao i uvek kada Vučić pokrene pitanja od suštinskog značaja i važnosti za Srbe i Albance pokaze se da među Albancima nema iskrenih sagovornika. Izjave Rame i Pacolija treba da onemoguće dijalog, naškode Vučiću i spreče ga da ujedini Srbe oko Kosova - rekao je Vulin, i dodao da "dijalog o KiM neće dovesti do priznanja KiM ali hoce do istorijske prilike da Srbi o KiM kao najbitinijoj temi naše generacije počnu da misle i govore jednim glasom".

Podsetimo, lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "prihvatio novu realnost na Kosovu" i da Vučićev stav otvara put ka "normalizaciji odnosa".

Albanski premijer Edi Rama objavio je tekst predsednika Srbije o Kosovu kao "priču dana", pozdravivši put ka poboljšanju odnosa između Albanaca i Srba. On je ujedno pozvao Srbiju da prizna nezavisnost Kosova.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.