OVO JE ALBANAC ZA KOJIM JE RASPISANA POTERNICA: Policija moli građane da JAVE SVE ŠTO ZNAJU O NJEMU (FOTO)
Nikolaj Dukađin, Foto: Policija Kosova

OPASAN JE

OVO JE ALBANAC ZA KOJIM JE RASPISANA POTERNICA: Policija moli građane da JAVE SVE ŠTO ZNAJU O NJEMU (FOTO)

U cilju efikasnog sprovođenja postupka, policija moli širu javnost za doprinos građana

Objavljeno:

Kosovska policija je još jednom zatražila od javnosti da im pomogne da lociraju i uhapse Nikolaja Dukađina, jednog od osumnjičenih za pucnjavu u kafiću "Bon Vivant" u Prištini u kojoj je ranjen muškarac koji je kasnije preminuo u bolnici.

U saopštenju za javnost policija navodi da je ista osoba osumnjičena za četiri krivična dela, koja uključuju teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti, upotrebu oružja i posedovanje oružja, piše lajmi.net.

Policija Kosova, oslanjajući se na naredbu Osnovnog tužilaštva - Odeljenje za teška krivična dela, Vam dostavlja fotografiju traženog osumnjičenog, osumnjičenog za umešanost u krivična dela - teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšteg rizika, upotreba oružja ili opasnog oruža i neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja, navedeno je u saopštenju polivije u Prištini.

U cilju efikasnog sprovođenja postupka, policija moli širu javnost za doprinos građana kako bi svojim informacijama pomogli u lociranju traženih osumnjičenih. Iz policije navode i da očekuju da će informacije javnosti doprineti hapšenju osumnjičenih.

Policija je ranije saopštila da su četvorica osumnjičenih povređeni vatrenim oružjem i da su na Kliničkom centru u Prištini, dok je 17 osoba, od kojih su 14 žene, povređeno razbijenim čašama i flašama, prenosi Reporteri.

Četvorica osumnjičenih koji su hospitalizovani odlukom tužioca su zadržani u policijskom pritvoru.

Iz policije je navedeno da je nakon svađe osumnjičenih u lokalu došlo do tuče, a da je potom korišćeno i vatreno oružje. Ukupno 20 osoba je povređeno.

Bonus video: PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso/lajmi.net/Reporteri)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.