TRAMP VRAĆA KOSOVO SRBIJI: Ono je uvek bilo srpsko, poručio predsednik SAD!
Foto: Reuters

niko me neće sprečiti

TRAMP VRAĆA KOSOVO SRBIJI: Ono je uvek bilo srpsko, poručio predsednik SAD!

On je istakao da je to sve vreme bio njegov plan i da je apsolutno neprihvatljivo da Kosovo ne bude deo Srbije
Objavljeno:

Predsednik SAD, Donald Tramp šokirao je svet još jednom od mera koju je sproveo u delo. On je pokrenuo postupak za vraćanje Kosova Srbiji, jer kako navodi neprihvatljivo je da ono bude nezavisna država.

Predsednik je istakao da je ova mera veoma važna za svetsku politiku, jer ukoliko Kosovo ostane nezavisno postavlja se pitanje koje će sve oblasti poželeti nezavisnost.

- Srbija je velika zemlja i ja ću je uvek podržavati. Moj plan je oduvek bio vraćanje pokrajine u njen sastav. Ono što je uradila politika mojih prethodnika nanelo je veliku štetu našoj prijateljskoj zemlji, ali ja ću se boriti za njih, potrebna im je pomoć - istakao je Tramp.

MAJKL FLIN SPREMAN DA PROGOVORI O RUSIMA?! Bivši savetnik Trampa traži nagodbu sa sudom u zamenu za ISTINU!

Kako je naveo on poznaje istoriju Srbije veoma dobro, pa samim tim Kosovo sa svim kulturnim baštinama mora ostati tamo gde pripada. Na samom kraju Tramp je istakao da ga ne zanimaju reakcije iz sveta, jer je on spreman na sve.

foto: Giphy

- Neću se obazirati na reakcije, ovo je politika zbog koje će Amerika opet postati velika. Važno je vratiti ugled koji moja zemlja zaslužuje, a moji prijatelji u Srbiji su mi već poručili da im je drago što sam na njihovoj strani - dodao je Tramp.

foto: Giphy

Ipak, on je ubrzo obrisao svoje tvitove, ali svetski mediji i dalje smatraju da je njegova odluka konačna, prenele su agencije.

Naravno, ovo je bila prvoaprilska šala. Aprililili!

(A. Lilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.