KAMENOVAN AUTOMOBIL SRBINA U SUVOM DOLU!
Severna Mitrovica, Foto: Kurir

HAOS

KAMENOVAN AUTOMOBIL SRBINA U SUVOM DOLU!

Kamenovali automobil bivšeg policajca, jedva uspeo da pobegne

Objavljeno:

Automobil kojim je upravljao Srbin Saša Blažić kamenovan je večeras od strane grupe Albanaca u Suvom Dolu potvrdio je za Kosovo onlajn sam Blažić. Blažić kaže da je uspeo da pobegne i dođe do svoje zgrade u Suvom Dolu jer je ubrzao kada je počelo kamenovanje.

"Išao sam za Severnu Mitrovicu, prebacio sam ćerku autom i u povratku sam video grupu momaka na raskrsnici u blizini džamije u Suvom Dolu. Bilo je njih 6-7 i video sam da se saginju pa sam pretpostavio da se saginju za kamenje. Kada je počelo kamenovanje ubrzao sam i čuo lupanje kamenja o auto. Bar desetak kamenica su pogodila automobil. Bogu hvala nisam povređen", kaže Blažić.

Severna Mitrovica
Severna Mitrovicafoto: Kurir

On ističe da je bivši pripadnik "kosovske policije" i da ikada ni sa kim nije imao problema.

"Devet godina živim u Suvom Dolu. Nikada nisam imao problema. Sada su me napali samo zato jer su primetili da je auto koji vozim "pasat" registarskih oznaka KG i ja sam siguran da su me zbog toga napali. Radio sam u policiji, išao sam po celom Kosovu (i Metohiji) i nikada nikom ništa nažao nisam uradio", tvrdi Blažić.

Podsetimo, nepoznati napadači ispalili su sinoć rafal u vazduh u srpskom delu multietničkog sela Suvi Do kod Severne Mitrovice gde je pre samo nekoliko dana pretučen petnaestogodišnji Lazar Milutinović.

(Espreso/Kosovo onlajn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.