"TATA, VOLIM TE": Ranjeni Miljan dobio najlepše pismo od sina MARKA, objavila ga supruga povređenog Srbina (FOTO)
Miljan Delević, Foto: Facebook/Miljan Delevic

PISMO SINA RANJENOM OCU

"TATA, VOLIM TE": Ranjeni Miljan dobio najlepše pismo od sina MARKA, objavila ga supruga povređenog Srbina (FOTO)

Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu

Objavljeno: 20:36h

Miljan Delević (37) dobio je danas najlepše pismo, od sina Marka. Delević je ranjen na Kosovu i Metohiji kada su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije otvorili vatru na njegovo vozilo.

Ana Delević, supruga povređenog Srbina, objavila je na Fejsbuk profilu muža pismo koje je njihov sin napisao ranjenom ocu. Kako je napisala, njen nalog je blokiran. "Delite ovu bol za svojim ocem", napisala je.

- Tata, volim te. Čim osvane dan, ti već juriš kroz stan, al' tata, ti me voliš. Kad se igraš po svom, uvek vodimo rat, al' tata ti me voliš - stihovi su poznate dečije pesmice.

Pismo
Pismofoto: Facebook/Miljan Delevic

Miljan Delević je ranjen u grudi, a njegov suvozač Dušan S. je tek pukom srećom prošao bez povreda kad su automobil na Bistričkom mestu izrešetali pripadnici policije lažne države Kosova.

1 / 3 Foto: Facebook/Miljan Delevic

Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu. U međuvremenu je prebačen na dalje lečenje u Beograd na VMA na lični zahtev.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.