"DRAGA MOJA DECO IZ ŠTRPCA..." Patrijarh Porfirije se oglasio nakon napada na dečake - JAKA PORUKA! (FOTO)
Deca na koje je pucao Albanac, Foto: Kosovo online

poželeo im brz oporavak

"DRAGA MOJA DECO IZ ŠTRPCA..." Patrijarh Porfirije se oglasio nakon napada na dečake - JAKA PORUKA! (FOTO)

Hirug Božidar Odalović u Gračanici, kazao je da su Miloš i Stefan Stojanović van životne opasnosti

Objavljeno:

Molitve i ljubav Bogomladenca Hrista i sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama, draga moja deco iz Štrpca, poručio je danas patrijarh Porfirije.

- Večeras nad vama stoje vaše majke i očevi, kao i Bogomajka koja je rodila Spasitelja sviju nas. Dragi Stefane i Miloše, večeras se za vas mole deca Kosova i Metohije koja su u proteklom periodu postradala na pravdi Boga, od Livadica do Goraždevca i malog Dimitrija Popovića u Gračanici. Molimo se da zlo ne pomuti vašu radost, igru i veru kojom ćete u budućnosti donositi badnjake za blagoslov i sreću vašim domovima i vašem Štrpcu. Želim vam brz oporavak i srećne praznike. Mir Božiji - Hristos se rodi! - napisao je patrijarh Porfirije na Instagramu.

Srpski dečak i njegov rođak Stefan S. (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Hirug Božidar Odalović u Gračanici, kazao je da su Miloš i Stefan Stojanović van životne opasnosti, nakon izvršene hiruške intervencije.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.