OGLASILA SE I KOSOVSKA POLICIJA: "Obojica povređenih su van životne opasnosti"
Foto: Nebojša Mandić

javili su se

OGLASILA SE I KOSOVSKA POLICIJA: "Obojica povređenih su van životne opasnosti"

"Dvojica povređenih su poslata u Centar porodične medicine u Štrpcu radi pružanja medicinske pomoći i nakon ukazane prve pomoći u Štrpcu"

Objavljeno: 18:02h

Kosovska policija je saopštila da je danas oko 15:19, policijska stanica u Štrpcu dobila informaciju da su u selu Drajkovc u Štrpcu dve osobe - jedna stara oko 11 godina, a druga oko 31 godine - povređene od vatrenog oružja od strane nepoznatog lice/lice koja su se nalazila u putničkom vozilu u pokretu, koje je saobraćalo iz Štrpca u pravcu Uroševca i potom napustilo lice mesta.

"Dvojica povređenih su poslata u Centar porodične medicine u Štrpcu radi pružanja medicinske pomoći i nakon ukazane prve pomoći u Štrpcu, kolima Hitne pomoći su poslati u Gračanicu na dalje lečenje. Prema informacijama kojima raspolažemo, obojica povređenih su van životne opasnosti", navodi se u saoštenju Kosvoske policije.

Kako se dodaje policija, redovna policija, a potom policijski istražitelji i krim tehničari Regionalnog istražnog sektora preduzeli su sve radnje po ovlašćenju tužioca iz Uroševca, izašli su na lice mesta i pristupili uviđaju. Dodaje se da je trenutno put koji vodi ka Štrpcu blokiran u oba smera saobraćaja.

(Espreso/Kosovoonline/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.