NA SEVERU KOSOVA I METOHIJE UKLONJENE SVE BARIKADE: Otvoreni administrativni prelazi Jarinje i Brnjak
Jarinje / Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

uspostavljen saobraćaj

NA SEVERU KOSOVA I METOHIJE UKLONJENE SVE BARIKADE: Otvoreni administrativni prelazi Jarinje i Brnjak

Policijski službenici na severu zemlje i na ova dva granična prelaza nastaviće sa realizacijom svojih dužnosti i zakonskih ovlašćenja u interesu javnog i ustavnog poretka, navode iz kosovske policije

Objavljeno:

Administrativni prelazi Jarinje i Brnjak otvoreni su za saobraćaj nakon što su na severu KiM u prepodnevnim časovima uklonjene sve barikade.

Iz policije tzv. Kosova podsećaju da su prelazi Jarinje i Brnjak bili zatvoreni od 10. decembra kada su postavljene barikade na putevima u opštinama na severu KiM.

"Na osnovu dosadašnjih informacija, barikade su uklonjene, a nakon toga je procenjeno i otvaranje dva granična prelaza Jarinje i Brnjak, koji su danas u popodnevnim satima otvoreni za promet", navodi se na Fejsbuku tzv. kosovske policije.

Jarinje / Ilustracija
Jarinje / Ilustracijafoto: Espreso.co.rs

Dodaje se da će "nastaviti da obezbeđuju slobodu kretanja za sve građane u saradnji sa lokalnim i međunarodnim institucijama".

"I pored stvorenih okolnosti, kosovska policija je u svim oblicima bila angažovana na pomoći zahtevima i potrebama građana bez razlike, kao i na održavanju reda i javne bezbednosti. Policijski službenici na severu zemlje i na ova dva granična prelaza nastaviće sa realizacijom svojih dužnosti i zakonskih ovlašćenja u interesu javnog i ustavnog poretka", navode iz kosovske policije.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.