BAKI U DOMU ZA STARE U PEĆI PEKLI STOPALA? Pojavile se nove TVRDNJE nakon snimaka koji su ŠOKIRALI REGION (VIDEO)
Dom za stare, Foto: Printscreen/Twitter

JEZIVO

BAKI U DOMU ZA STARE U PEĆI PEKLI STOPALA? Pojavile se nove TVRDNJE nakon snimaka koji su ŠOKIRALI REGION (VIDEO)

Advokat porodice Mešari Selimaj starice koju su medicinske sestre fizički napale u Peći saopštio je da je, prema izveštaju Instituta za sudsku medicinu, starica izgorela na nogama u kući "Orenda"

Objavljeno: 14:18h

Snimak iz doma za stare u Peći na kojem se vidi kako medicinska sestra Aurona Peljaj tuče baku šokirao je i skamenio ceo region, a u međuvremenu, pojavile su se nove stravične tvrdnje, a to je da starica ima i opekotine na tabanima za koje se veruje da su nastale upravo u ustanovi "Orenda".

Naime, kako prenosi Lajmi , advokat porodice Mešari Selimaj starice koju su medicinske sestre fizički napale u Peći saopštio je da je, prema izveštaju Instituta za sudsku medicinu, starica izgorela na nogama u kući "Orenda". On je naveo da su za ranu na tabanu starice od početka sumnjali da se radi o opekotinama, ali kako je naglasio, "Orenda" je to osporila. Prema Selimaju, iz Doma za stare su tako nešto demantovali, rekavši da je starija žena bolesna i da nije opekotina.

On navodi da je reč o opekotinama kože na levoj nozi, odnosno opekotinama koje su nastale kao posledica lokalnog termičkog dejstva, visoke temperature, kao što su zagrejane tečnosti, a za koja je dokazano da su nastala oko 7-14 dana ranije.

On je dodao da ima i potkožnih hematoma, ogrebotina i ogrebotina na koži, nastalih mehaničkim dejstvom tvrdog alata ili sudarom tela sa tvrdim predmetom.

"Ovaj izveštaj odbacuje sve tvrdnje kuće ’Orenda’ i njen pokušaj da se oslobodi krivice i krivicu prebaci samo na medicinske sestre", dodao je Selimaj za KosovoPres.

Podsetimo, fizički napad na staricu u Peći dogodio se 2. novembra. Tri medicinske sestre osumnjičene su da su zlostavljale staricu u domu za stare u Peći i određen im je jednomesečni pritvor. Okrivljene sestre su osumnjičene da su izvršile krivično delo napad u saizvršilaštvu.

Vrhovni sud je 25. novembra pustio iz pritvora tri medicinske sestre.

(Espreso/Telegraf/Kosovo pres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.