Završen sastanak Beograda i Prištine, bez izjava za medije
Foto: Fonet

sastanak u briselu

Završen sastanak Beograda i Prištine, bez izjava za medije

Predstavnici Beograda i Prištine sastali su se u Briselu drugi put u nedelju dana nakon porasta tenzije zbog voza koji je iz Beograda trebalo da ide za Kosovsku Mitrovicu i zapaljivih izjava
Objavljeno: 07:12h

Sastanak delegacija Beograda i Prištine završen je sinoć nešto posle 23 časova, a nakon sastanka dve delegacije nisu davale izjave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predstavnici Beograda i Prištine sastali su se u Briselu drugi put u nedelju dana nakon porasta tenzije zbog voza koji je iz Beograda trebalo da ide za Kosovsku Mitrovicu i zapaljivih izjava.

Sastanak sa Mogerinijevom prvo su imali predstavnici Prištine i taj susret trajao je oko pola sata, da bi se potom predstavnici Beograda oko 20.30 sastali sa njom. Nešto oko 21.00 održana je zajednička radna večera tri strane. Delegaciju Srbije činili su premijer Vučić i predsednik Nikolić, a sa prištinske strane u Briselu su bili predsednik Hašim Tači i premijer Isa Mustafa. Pošto nije bilo izjava novinarima, nije poznato o čemu su razgovarale dve delegacije, da li se razgovaralo o temama koje je očekivala srpska delegacija, niti šta je bio ishod sastanka.

BONUS VIDEO

Anketa iz Šilerove

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.