OVO JE LICE SILOVATELJA EKREMA REDŽEPI: Pedofil koji je sa grupom 7 sati IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM u Prištini FOTO
Ekrem Redžepi, Foto: Facebook

MONSTRUM

OVO JE LICE SILOVATELJA EKREMA REDŽEPI: Pedofil koji je sa grupom 7 sati IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM u Prištini FOTO

Na osnovu svedočenja žrtvine majke, devojčica je napustila kuću u subotu uveče

Objavljeno:

Ekrem Redžepi (26), njegov brat i još dvojica maloletika, kao i još jedan muškarac, Škelkim Kameri, Gentrit Jašari, Gent Redžepi, Ksabir Salihu, iživljavali su se nad devojčicom (11) u Prištini sedam sati, silovali je na raznim lokacijama, a u javnosti su se pojavili stravični detalji ove monstruoznosti.

- Devojčica je bila u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: „Dušo, sviđaš mi se“, ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala. Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su devojčicu, a E.R. je prvi silovao. Brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno. Pridružila su im se trojica prijatelja i silovali je jedan po jedan - napisala je ženska organizacija feminism.ks svom Instagram nalogu.

Silovatelji
Silovateljifoto: Printscreen

Sve je otkriveno pošto je devojčicina majka zajedno sa ćerkom prijavila policiji užas koji je dete doživljavalo nekoliko sati.

Na osnovu svedočenja žrtvine majke, devojčica je napustila kuću u subotu uveče.

Ekrem Redžepi
Ekrem Redžepifoto: Facebook

Bila je šokirana kada je posle ponoći devojčica pronađena i u lošem emotivnom stanju i priznala šta joj se dogodilo. Pred istražiteljima i službenicima socijalnog rada, jedanaestogodišnja devojčica je otkrila da ju je silovalo pet osoba, na više različitih lokacija.

Osumnjičeni za silovanje maloletnice su Ekrem Redžepi (26), dok su njegov brat i druga dvojica privedenih maloletni, a peti je bio u bekstvu, ali je uhapšen.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.