IZNENAĐENI STAVOM EU! Srpski političari složni: Albanci imaju podršku velikih sila!
Foto: Fonet

slučaj zaustavljenog voza

IZNENAĐENI STAVOM EU! Srpski političari složni: Albanci imaju podršku velikih sila!

Povodom zaustavljanja srpskog voza koji je iz Beograda trebalo da stigne u Kosovsku Mitrovicu - stižu brojne reakcije
Objavljeno: 10:06h

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić optužio je danas vlasti u Prištiini da nizom agresivnih postupaka u poslednje vreme žele da isprovociraju sukob na Kosovu i izrazio sumnju da oni to rade samostalno, odnosno da se to dešava makar uz prećutnu saglasnost velikih sila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

ESPRESO JE BIO U SRPSKOM VOZU ZA KOSOVO: Posle drame, tenzije i sati čekanja, voz se ipak vratio u BEOGRAD! (FOTO)(VIDEO)

- Kosovski premijer Isa Mustafa je sve rekao: 'Hvala Evropskoj uniji i SAD', koji nam omogućavaju da blokiramo putnički voz - rekao je Đurić za televiziju Pink.

POSLE SKANDALA SA VOZOM, SRBI IZ KOSOVSKE MITRIVICE ZAKAZALI PROTEST! Dosta je bilo zastrašivanja Srba!

Ministar za rad Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji neće tolerisati i dodao da ga je iznenadio stav EU prema pitanju sprečavanja putničkog voza za Kosovsku Mitrovicu da predje administrativnu liniju.

foto: Stefan Jokić

- Šta je sada sa slobodom kretanja? Hoće li svaki voz koji ide iz Kraljeva, svaki dan 18 godina, biti zaustavljen dugim cevima? Hoće li svaki automobil sa srpskim tablicama biti zaustavljen dugim cevima - upitao je Vulin.On je dodao da očekuje dodatno objašnjenje od Brisela da li će nastaviti da se zalažu za vrednosti koje su do sada promovisali.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.