MISTERIJA KUĆE TOMAŠEVIĆA U PRIJEPOLJU! Meštani žive u STRAHU, domaćin u neverici gleda ČUDNE pojave u domu
Zoran Tomašević, Foto: Printscreen/Youtube/TV5

STRAŠNO

MISTERIJA KUĆE TOMAŠEVIĆA U PRIJEPOLJU! Meštani žive u STRAHU, domaćin u neverici gleda ČUDNE pojave u domu

Serija neverovatnih požara počela je u januaru kada su se u kući zapalili bojleri, jedan pa drugi, zatim su krenule da gore, jedna po jedna utičnice, izgoreo je i televizor, posle toga isključena je struja, bez ikakvog efekta

Objavljeno:

Požar na frižideru koji je bio isključen iz elektro mreže i koji je bez ikakvog jasnog razloga planuo u subotu ujutru, poslednja je kap u čaši neverovatnih događaja, požara, pravih čuda koja su se u kući Zorana Tomaševića u prijepoljskom naselju Suvodo dešavala pre dve godine i to mesecima.

“Niko mi više ne veruje šta se dešava… Frižider je stajao nasred sobe, isključen iz struje, kabal prebačen preko, buknuo je iz čistog mira i dobro nagoreo. U kući nema struje, raskačeno je i uzemljenje, iskljčena kablovska, džaba, sve malo – malo pa izbije požar, gde god u kući ima utičnica ona je već planula i izgorela”, priča Tomašević.

Serija neverovatnih požara počela je u januaru 2020. godine kada su se u kući zapalili bojleri, jedan pa drugi, zatim su krenule da gore, jedna po jedna utičnice, izgoreo je i televizor, posle toga isključena je struja, bez ikakvog efekta, požari su se nastavili.

“U aprilu, kada je struja već bila isključena, iz čista mira buknuo je novi požar, gorele su utičnice u dečjoj sobi, u kojoj je bilo dvoje dece od 13 i 14 godina kojima smo moja supruga Željana i ja hranitelji. Jedva smo spasili decu”, priča Zoran.

Posle serije požara, u kući su uradili nove elektro instalacije, električari su konstatovali da je sve po propisu, ali, bez ikakvog efekta, utičnice su nastavile da gore.

“U kući mrak, nema struje, i samo osetite da nešto gori, ugasimo, ono požar izbije na drugom mestu”, reči su Zoranove supruge Željane.

U međuvremenu, zgorela je i utičnica za kablovsku televiziju, spratna tabla, požar je izbio i u pomoćnom objektu u kome takođe nema struje.

Šta se dešava u kući Tomaševića za sada nikome nije jasno. Ispod temelja kuće nema elektro vodova, iznad kuće nema provodnika niti dalekovoda.

Stručnjaci od kojih je Tomašević tražio pomoć uočili su još jednu neverovatnu pojavu – u kući za sada bez objašnjenja, gori plastika koja se nalazi na kraju elektroprovodnika.

1 / 3 Foto: MUP

Tomašević kaže i da je na dvadesetak metara od njegove kuće pruga, provodnici pod naponom od 25.000 volti, ali, za sada nije jasno da li ti provodnici I kako utiču na požare u njegovoj kući, kada su isključeni i struja i uzemljenje a elektro mreža željeznice udaljena čitavih 20 metara. Sem toga, utikač za telefon u kući Tomaševića planuo je i izgoreo upravo u trenutku kada je napon na kontakt mreži željeznice bio isključen.

“Večeras gledamo, struja isključena, sve isključeno, a vrh provodnika ispod prekidača zvonceta koji je već izgoreo, svetluca, kao da se greje, odakle, Bog zna”, kaže Zoran.

Željana i deca preselili su se i spavaju u kuži Željaninog brata, Zoran se snalazi, a rešenja i objašnjenja za neverovatne požare za sada nema ni na vidiku.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso/TV5)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.