PREŠLA U DRUGU TRAKU, PA SE ZAKUCALA U "AUDI": Povređena žena i 3 dece u stravičnom sudaru kod Čačka! (FOTO)
Slika sa lica mesta, Foto: RINA

UŽAS

PREŠLA U DRUGU TRAKU, PA SE ZAKUCALA U "AUDI": Povređena žena i 3 dece u stravičnom sudaru kod Čačka! (FOTO)

U ovoj nezgodi žena koja je vozila „fijat“ teže je povređena, dok su lakše povrede zadobili vozač „audija“ i troje njene dece starosti 12, 11 i 9 godina

Objavljeno:

Na starom putu koji vodi od Čačka ka Ovčar Banji u mestu Prijevor, došlo je do saobraćajne nezgode i kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

- Automobil Fiat panda koji se kretao iz pravca Ovčar Banje prešao je u suprotnu traku i direktno se sudario sa audijem koji mu je dolazio u susret. U fiatu je bilo i dvoje dece, srećom nisu povređena - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Policija u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetosmogodišnje žene iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja.

1 / 5 Foto: RINA

Ona se sumnjiči da je, jutros u okolini Čačka, upravljajući „fijatom“ prešla u suprotnu kolovoznu traku i sudarila se sa „audijem“ kojim je upravljala tridesetpetogodišnja žena, saopštila je PU Čačak.

U ovoj nezgodi žena koja je vozila „fijat“ teže je povređena, dok su lakše povrede zadobili vozač „audija“ i troje njene dece starosti 12, 11 i 9 godina.

Audi je usled udara završio u kanalu pored puta, a šlep služba pokušava da ga izvuče. Pričinjena je velika materijalna šteta.

Pretpostavlja se da su klizav kolovoz i neprilagođena brzina uzrok ovog saobraćajnog incidenta.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.