BIVŠI GOLMAN PARTIZANA POPIO TABLETE, PA POKUŠAO DA SE UBIJE I NIJE MU PRVI PUT?! Poznati detalji UŽASA
Mladen Božović, Foto: Starsport©

JEZIVI DETALJI

BIVŠI GOLMAN PARTIZANA POPIO TABLETE, PA POKUŠAO DA SE UBIJE I NIJE MU PRVI PUT?! Poznati detalji UŽASA

Božović je i pre nekoliko meseci digao ruku na sebe, pokušavao je da se ubije, a sada je pucao sebi u grudi iz lovačke puške

Objavljeno: 15:47h

Crnogorski golman Mladen Božović, nekadašnji čuvar mreže Partizan, pokušao je samoubistvo.

Mladen Božović pronađen je sa nekoliko prostrelnih rana. Pucao je sebi dva puta u grudi i jednom u butinu i u teškom je stanju.

Kako se nezvanično saznaje bivši čuvar mreže crno-belih već duže vreme ima psihičkih problema.

Božović je i pre nekoliko meseci digao ruku na sebe, pokušavao je da se ubije, a sada je pucao sebi u grudi. Sve se desilo ispred njegove kuće u Podrgorici. Golman je navodno popio tablete, a potom uzeo oružje i pucao u sebe.

1 / 3 Foto: Starsport

Navodno je Božović bio u dugovima, koji, kako navodi izvor, nisu bili nerešiv problem. Takođe, golman, koji je prvi deo sezone proveo u Zeti, fizički je nedavno napao suprugu i naneo joj telesne povrede.

Božović je u Humsku je došao iz podgoričke Budućnosti u januaru 2008. godine. Za Partizan branio od 2008. do 2010. godine.

Debitovao je protiv Bežanije kada je u 87. minutu zamenio svog zemljaka i prezimenjaka Darka Božovića. Deset godina je bio deo crnogorske reprezentacije za koju je poslednji nastup ubeležio 2017. godine.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.