Da li telo pronađeno u Dunavu pripada nestalom Kecmanu? Trenirao je ove SRPSKE PEVAČICE, otac progovorio o svemu
Nestali Jovo Kecman, Foto: Nestali Srbija

nagađanja

Da li telo pronađeno u Dunavu pripada nestalom Kecmanu? Trenirao je ove SRPSKE PEVAČICE, otac progovorio o svemu

Kecmanov otac je naglasio da je njegov sin i ranije odlazio, ali se redovno javljao, pa je napomenuo i da je siguran kako se njegov sin nije petljao sa narkoticima

Objavljeno:

Beogradski fitnes-trener Jovan Jova Kecman (53), nestao je 24. septembra 2020. godine u Malom Mokrom Lugu kada je krenuo da se nađe sa drugom.

Kecman se, navodno, nalazi na spisku nestalih žrtava kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a njegov otac, Mile Kecman je govorio o telu koje je pronađeno u petak u Dunavu kod Požarevca.

Veljko Belivuk
Veljko Belivukfoto: Zorana Jevtić

Mile je istakao da ne zna šta mu je činiti ako je pronađeni trup zaista od njegovog sina.

On je naglasio da je njegov sin i ranije odlazio, ali se redovno javljao.

– Dugo godina je živeo u Egiptu, radio kao trener. Voleo bih da je tamo, ali ne mogu da poverujem da mi se ne javlja.

Još jednu grešku sam napravio kada je nestao, a to je što sam verovao nekim ljudima i nestanak prijavio tek posle dve nedelje. Bili su to neki momci koje nešto i nisam poznavao, ne sećam ih se, ali sumnjam da možda i oni imaju veze sa nestankom – navodi Kecman.

Jovo Kecman
Jovo Kecmanfoto: Nestali Srbija

NEMA VEZE SA DROGOM

Ono što Mile jedino zna jeste da se njegov sin nikada nije petljao sa narkoticima.

– Nije podnosio drogu i alkohol. To tvrdim, ali, isto tako, oduvek je bio na ivici kriminala. Kada to kažem, mislim da je uvek hteo da na što brži, a što lakši način zaradi novac. Ležao je u zatvoru, ali zbog toga što je prebio nekoga. To mu je bio porok u mladosti, voleo je da se bije – navodi sagovornik.

Takođe, otac nestalog trenera navodi da je njegov sin imao još jedan porok.

– Žene. Mislio sam da će mu žene doći glave. Ne znam sa kojim ženama je bio i emotivno, sa kojim ne, ali znam da je trenirao Dušicu Grabović, Eminu Jahović, Dejanu Živković, Jelenu Krunić… Ima ih još, ne bih navodio dalje, a mnogih se i ne sećam – ističe njegov otac.

Jovo Kecman je, prema rečima njegovog oca, bio uzoran otac.

– Ima tri ćerke, najstarija je završila fakultet, radi. Srednja studira, a ova mala, preslikana on, ima pet godina. Teško mi je, samo plačem i ležim. Smršao sam preko 20 kilograma. Moja majka Ružica (103) preminula je u novembru, samo mesec dana nakon nestanka njenog Jove, od tuge za unukom, nije to mogla da podnese. Ona je žena bila veoma vitalna i sposobna, sve je mogla da radi. Nije bila bolesna, jednostavno ju je Jovin nestanak dokrajčio – navodi Kecman.

TELO U VODI DUŽE OD ŠEST MESECI

Inače, leš koji je nađen u poodmakloj fazi raspadanja kod Kostolca, prema našim saznanjima, imao je samo donje ekstremitete.

– To je zapravo deo tela, radi se o nogama, dok gornji deo tela nedostaje. Nije uočena ni odeća, samo obuća. Ono što je sigurno jeste da je telo u vodi duže od šest meseci. Zbog toga je nemoguće obaviti identifikaciju, a nakon obdukcije će se utvrditi i uzrok smrti, ali i to o kom polu i osobi se radi – navodi sagovornik.

Podsetimo, za pronađen leš prvobitno se spekulisalo da se radi o nestalom Splićaninu Mateju Perišu.

Nestali Matej Periš
Nestali Matej Perišfoto: MUP/Printscreen

Ključni detalji već razmatrani u potrazi za nestalim Perišem ne poklapaju se sa pronađenim ostacima.

Naime, ključni detalj koji demantuje da se radi o Mateju je da je telo pronađeno poodmakloj u fazi raspadanja, što znači da se u vodi nalazi bar šest meseci, dok je Matej Periš nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Takođe, patika pronađena na telu ne odgovara opisu onih patika koje je nosio Matej u noći nestanka, što je i potvrdio Nenad Periš.

Pored toga, pretpostavljalo se da je neka od žrtava Belivukovog klana, kao što se radi i u slučaju nestalog Kecmana.

Obdukcija delova tela, koji su nađeni u Dunavu kod Kostolca, završena je juče.

- Biće podneta inicijativa od strane policije za dobijanje DNK profila. Po naredbi Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, nadležna ustanova će odrediti DNK profil utopljenog lica. Upoređivanjem sa DNK profilom u bazi podataka ili uzimanjem DNK profila od strane porodice, pokušaće se određivanje identiteta lica - kaže izvor za Telegraf.

Nakon DNK analize biće poznato da li je u pitanju nestali Matej Periš, neka od žrtava klana Veljka Belivuka ili pak neko treći.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.