SINIŠA JOJ JE DRUGI, NOŽEM MU PRESUDILA! Otkrivena PORODIČNA TAJNA Jasmine iz Lazarevca, OVAKO je završio PRVI muž
Jasmina sa mužem, Foto: Kurir

jezivo

SINIŠA JOJ JE DRUGI, NOŽEM MU PRESUDILA! Otkrivena PORODIČNA TAJNA Jasmine iz Lazarevca, OVAKO je završio PRVI muž

Neutešni otac navodi da nikada nije hteo da se meša u sinovljev brak, ali da je snahu odmah “pročitao”

Objavljeno:

Nema ni mesec dana kako sam se jedva živ vratio kući iz kovid bolnice u Batajnici, a evo sada sam morao da prepoznajem mrtvog sina, koga je ubila žena koja mi je rodila unučiće. Ovako je svoju ispovest počeo Milanko, otac Siniše (42) koga je supruga Jasmina nasmrt izbola. Ova žena je kasnije pokušala da izvrši samoubistvo, pošto je leš muža čuvala u kući više od 20 dana.

– Video sam telo u mrtvačnici, to je užasno. Ona je njega najverovatnije ubila 4. februara. Tada je bio njegov poslednji kontakt sa bratom, a tada su i deca rekla da su poslednji put videla oca. U sve sam mogao da poverujem, ali da ću sina sahraniti, to ne mogu. Pa zbog njih sam izašao iz bolnice – suznih očiju priča Milanko.

BRANILA MU DA VIDI PORODICU

Neutešni otac navodi da nikada nije hteo da se meša u sinovljev brak, ali da je snahu odmah “pročitao”.

– Ona je njemu branila da se čuje i sa bratom i sa porodicom, čak mu je zabranila i bilo kakav kontakt sa ćerkom iz prvog braka. Ja sam njoj to i u lice rekao i ona sa tim nije imala problem – navodi naš sagovornik.

On objašnjava da je na taj način i uspela da toliko dugo drži mrtvog čoveka u stanu.

– Mesec dana držati mrtvog čoveka u stanu sa decom? To je bolest, to ni Hitlerova žena ne bi uradila. Navode da ima preko 17 ubodnih rana po telu, a nađen je umotan u celofan foliju, uvijen u sedam ćebića natopljenih hemijom, parfemima i omekšivačima. Po celoj sobi su bile one jelkice za automobil. Sve je uradila kako bi uklonila miris moga sina koji se raspadao – šokirano navodi otac ubijenog Siniše.

Siniša sa suprugom koja mu je presudila
Siniša sa suprugom koja mu je presudilafoto: Kurir

POSINAK GA JE VOLEO

Majka ubijenog Siniše, Desanka, neutešno pokušava da pronađe obrazloženje za ono što se dogodilo.

– Ako ju je tukao, da mi je samo rekla, ja bih pričala sa njim. Svaki problem je mogla da mi kaže, samo mislim da ovo nije rešenje. Deset godina su bili u braku, što ga je trpela tolike godine ako joj nije odgovaralo… – pita se neutešna majka.

Kako kaže, Jasminin sin iz prvog braka je bio mnogo vezan za njenog sina, iako se drugačije spekulisalo.

– Moj sin ga je prihvatio kao svoje dete, bio mu je drugi otac. Nije ni njemu detetu lako, bio je da izjavi saučešće. Ostala dečica su u smeštena u hraniteljsku porodicu dok sve ovo ne prođe – navodi Desanka.

Lazarevac
foto: Sonja Spasić, Profimedia, Printscreen/Google Earth

Ona ističe da je Jasmina, na dan kada je pokušala da izvrši samoubistvo, zvala svog najstarijeg sina.

– Zvala ga je i insistirala da dođe kući. On dečko radi, nije mogao odmah. Kada je došao, sve je i otkriveno, a pronađeno je i to oproštajno pismo, koje je zapravo bilo napisano za njega – objašnjava neutešna žena.

Ona kaže da je Jasmina u pismu sve napisala.

– Rekla mu je da je svesna da je on uvek više voleo Sinišu nego nju, kao i da, ako želi, može da je sahrani pored Siniše, ali i ne mora. Rekla mu je da je sve njegovo, ali i da čuva braću i sestre, koje ni po koju cenu ne sme da da nama – navodi šokirana Desanka.

TRAGIČNA SUDBINA JASMINE

Poznanici ove porodice otkrivaju i neke do sada nepoznate detalje iz Jasmininog života.

– Ona je, inače, rodom iz Stepojevca, ali je Jasminu i njenu majku otac izbacio iz kuće kada je imala 10 godina. Doselile su se u Crljene i tu su živele do majčine smrti 2012. godne. Majka joj se teško razbolela, a Jasmina se borila lavovski. Brinula je o majci i uzimala joj lekove, a kako su terapije bile skupe, nekad je kupovala i na rate – navode naši sagovornici.

Kako navode, Jasmina je imala tešku sudbinu.

– Veoma mlada je ostala udovica jer je njen prvi muž, otac njenog najstarijeg sina, poginuo u saobraćajnoj nesreći vozeći motor. Kasnije je upoznala Sinišu i počela da se zabavlja s njim, a onda se udala za njega. Delovao je kao dobar čovek, pomagao joj je oko majke, plaćao lekove Iako je bila veliki borac, ona je, ipak, ostavljala utisak da je nestabilna – kažu nam poznanici ove porodice zavijene u crno.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.