BRAĆA JOJKE PUŠTENI IZ PRITVORA: Ovo su njihove PRVE REČI
Braća Jojke, Foto: MUP Srbije

važno

BRAĆA JOJKE PUŠTENI IZ PRITVORA: Ovo su njihove PRVE REČI

Posle njegovog iskaza, lisice na ruke stavljene su i njegovim sinovima Milanu i Stefanu, ali i meštanima Moravca Kostadinu i Aleksandru Miloševiću

Objavljeno:

Braća Jojke puštena su iz pritvora.

Aleksandar Milošević kaže da mu je najbitnije bilo da spasu nadimak "Jojke" koji je star oko 100 godina.

- To je časan nadimak koji je jedan izopačeni um hteo da ukalja, ali kao što je rekao jedan veliki filozof, najjače oružje je oružje istine. Protiv nepravde se borimo istinom i issina je pobedila. Nevini smo bili unutra, nevini smo pušteni.

1 / 6 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Njegov brat Kostadin kaže da je patio za porodicom i bratom.

- Sve se završilo. Ovo je pravda. Nisam nikad sumnjao da ću moći da dokažem istinu jer znam da je ovo pravedna država i da nemam razloga da sumnjam u nešto što nismo radili moj brat i ja. Patio sam za mojom porodicom i bratom jer mi smo vezani. Nije mi bilo jasno da jedan izopačeni um može tako nešto da smisli. U životu nisam video tako nešto. Mom kučetu je dlaka od stresa otpala koliko me voli. I kuče je patilo zbog nas, a kamoli puna kuća ljudi. Džonić nas nije ni prepoznao na prepoznavanju. Rekao je da sam mnogo viši i da mi je mnogo veća glava. Čovek nam je malo pokvario planove zbog naše firme - rekao je Kostadin Milošević.

Njihov advokat kaže da je važan korak ukidanje pritvora, a da je najbitnije da istraga protiv braće Jojke bude obustavljena, s obzirom na to da je još u toku.

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u aleksinačkom selu Moravac, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Tri nedelje kasnije zbog ubistva je uhapšen njihov rođak Goran Džonić.

Posle njegovog iskaza, lisice na ruke stavljene su i njegovim sinovima Milanu i Stefanu, ali i meštanima Moravca Kostadinu i Aleksandru Miloševiću.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.