UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA UMCI! Policija traga za još dvojicom!
Mesto pucnjave, Foto: Nenad Kostić

AKCIJA POLICIJE

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA UMCI! Policija traga za još dvojicom!

Policija traga za drugom dvojicom učesnika

Objavljeno:

Inspektori su noćas uhapsili Lazara G. pod sumnjom da je deo grupe koja se sukobila sa Zdravkom i da je on učestvovao u pokušaju ubistva.

Beogradska policija raspisala je potragu za T. F. i A. M. zbog sumnje da su juče u Umci učestvovali u obračunu i pucnjavi kada je teško ranjen Zdravko B. (26), saznaje "Telegraf.rs".

Prema poslednjim informacijama, inspektori su noćas uhapsili Lazara G. pod sumnjom da je deo grupe koja se sukobila sa Zdravkom i da je on učestvovao u pokušaju ubistva.

- On će danas biti saslušan u tužilaštvu. Tek nakon hapšenje i dvojice saučesnika biće poznato ko je tačno pucao i ranio mladog kik-boksera u Umci. Jedna patrola policije pokušala je da zaustavi T.F. i A.M. , ali su oni kolima udarili policajca i pobegli. Njihov indetitet je poznat i uskoro će biti uhapšeni. Pored učestvovanja u pokušaju ubistva njima će se na teret staviti i napad na službeno lice. Policajac je primljen u bolnicu- kaže sagovornik iz istrage.

Kako "Telegraf. rs" saznaje, juče ujutru je došlo do obračuna dve grupe mladića.

- Oni su prvo kolima udarili Zdravka B. koji je bio za volanom. Kada je odbio da stane oni su zapucali i pobegli. Mladić se dovezao do svog prijatelja i zatražio pomoć. U policiji je odbio da kaže ko je na njega pucao i motiv. Inače, ovo je drugi put da dolazi do sukoba između dve grupe mladića u Umci - dodaje izvor.

Policija traga za drugom dvojicom učesnika. Zdravko B. nalazi se u bolnici i van životne opasnosti je. On je juče ranjen u stomak, a povređena mu je i noga.

Bonus video:

00:22

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.