TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ IZ VRNJAČKE BANJE! Meštani ogorčeni, nastao HAOS
Osumnjičen, Foto: Facebook/A.A.

jezivo

TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ IZ VRNJAČKE BANJE! Meštani ogorčeni, nastao HAOS

On je za svaki napad dobijao samo prekršajnu prijavu i kaznu od 10.000 dinara

Objavljeno:

Mladić M. Z. iz Vrnjačke Banje osumnjičen da je sa svojom grupom brutalno pretukao sugrađanina Aleksandra A. tako što su ga prebili, a zatim mu delovima ivičnjaka lomili lobanju, i dalje se nalazi u bekstvu.

Ovom nasilniku je napad na Aleksandra A. bio samo jedan u nizu koje je izazvao u poslednje dve godine u jednom od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji, Vrnjačkoj Banji.

Povređeni mladić, kome se lekari danima bore za život, nije poznat kao konfliktna ličnost. Prema saznanjima medija, postao je jedna od žrtava nasilnika M. Z. i njegove grupe koja se nalazi u bekstvu.

- Upali su letos posle radnog vremena u jednu kafanu u Banji. Iako je bila zatvorena, ušli su na silu, i onda prebili vlasnika i njegovog sina na očigled žene. U nekoliko klubova u Banji, i to u letnjem periodu kada su puni gostiju, započeli su tuče. Takođe, prošle godine su još jednom momku kamenom razbili lobanju. Ne mogu da nabrojim sve. Meštani Vrnjačke Banje su ogorčeni, jer je nasilnik kontstantno na slobodi, i svi strepe od njih - priča ovaj izvor, navodi Blic.

M. Z. nikada nije bio osuđen. On je za svaki napad dobijao samo prekršajnu prijavu i kaznu od 10.000 dinara.

Kako se nezvanično saznaje, problem je nastao u tužilaštvu, jer su svaku prijavu koju im je policija dostavljala, kategorisali kao remećenje javnog reda i mira, i propisivali prekršajne kazne. Ali, ne i krivične, iako je zbog nanesenih povreda tako nešto bilo očekivano.

Tuča i prebijanje Aleksandra A. se dogodilo u parku kod Specijalne bolnice Merkur. Mladić je sa nekoliko drugova bio u kafeu koji se nalazi nedaleko od mesta gde je prebijen. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, jer ga je nasilnik pozvao da izađe, sačekala ga je grupa koju je predvodio M. Z. i oni su se se u jurnjavi i tuči, pomerili do Merkura. Na tom mestu su ovom mladiću i nanesene povrede glave, opasne po život.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.