MAŠINOVOĐA, NJEGOV POMOĆNIK I JEDAN MLADIĆ KRALI GORIVO: Iz vozova istočili 1.000 litara i zaradili 180.000!
Ilustracija, Foto: UPRAVA CARINA SRBIJE

KRAĐA

MAŠINOVOĐA, NJEGOV POMOĆNIK I JEDAN MLADIĆ KRALI GORIVO: Iz vozova istočili 1.000 litara i zaradili 180.000!

Policija će, takođe, po nalogu istog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu i protiv muškarca starosti 36 godina iz okoline Smedereva, osumnjičenog za krivično delo pomaganje

Objavljeno:

Policija u Požarevcu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Kraljevu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca starosti 55 i 56 godina iz Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Policija će, takođe, po nalogu istog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu i protiv muškarca starosti 36 godina iz okoline Smedereva, osumnjičenog za krivično delo pomaganje.

Dvojica zaposlenih u PD „Srbija Kargo“ se sumnjiče da su, kao mašinovođa i pomoćnik mašinovođe za vuču vozova, u dužem vremenskom periodu do 21. februara ove godine, više puta zaustavili voz na zatvorenoj železničkoj stanici u okolini Velikog Gradišta i zajedno sa tridesetšestogodišnjakom istakali gorivo iz rezervoara.

Na ovaj način su, kako se sumnja, iz vozova istočili ukupno 985 litara goriva, koje su potom preprodavali, a sebi pribavili imovinsku korist u iznosu od 177.000 dinara.

Bonus video:

00:15

Tuča kod Meka na Vidikovcu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.