PANIKA U PRIBOJU, MANIJAK POKUŠAVA DA UĐE U KUĆE I STANOVE: "Uglavnom dolazi na vrata ŽENA KOJE ŽIVE SAME"
Foto: RINA

DRAMA

PANIKA U PRIBOJU, MANIJAK POKUŠAVA DA UĐE U KUĆE I STANOVE: "Uglavnom dolazi na vrata ŽENA KOJE ŽIVE SAME"

Ova vest aktuelizovala je priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u panici, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez

Objavljeno:

Nekoliko dana unazad žene u Priboju žive u strahu jer se, prema rečima stanovnika, u ovoj opštini pojavio visok muškarac sa kačketom i kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi.

Prema rečima žena koje su imale priliku da se susrtenu sa njim dotični muškarac ne bira ni vreme, ni mesto, viđen je i ujutru i uveče, ali ono što se često dešavalo, uglavnom je dolazio na vrata žena koje žive same ili nedugo pošto bi im suprug odlazio na posao.

Pribojci su u strahu jer nisu sigurni, da li se radi o voajeru, egzibicionisti ili provalniku.

- Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik, iz razgovara sa drugima shvatili smo da je isto pokušao još nekoliko puta. Nije nam svejedno i strah nas je da ostanemo same u kućama - kaže za RINU žiteljka Priboja.

Ova vest aktuelizovala je priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u panici, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez.

- Krajem leta i početkom septembra kada su đaci polazili u školu pojavio se manijak, čovek nepoznat, i kod komšinice se popeo na terasu, kada ga je ona spazila pobegao je. Kasnije se ponovo pojavljivao u Banjskom čamcu, u više navrata i vrteo je oko istih kuća. Meštani su mu pravili zamke i zasede, u nameri da ga uhvate, ceo Banjski čamac digao sa na noge ali bezuspešno. Uključila se bila i policija, međutim on je bio očigledno mudriji od svih i izbegao je zamke", kaže jedan od zitelja Banjskog čamca.

On tvrdi, da neznanac nije bio nasilan te da nije pravio štetu, već je samo plašio meštane, uglavnom pripadnice lepšeg pola.

- Hvatao je za kvake vrata, gde je bilo otključano ulazio je u kuće, ali bi bežao čim bi bio primećen. Svi meštani su bili u strahu, policija je non stop patrolirala ovim naseljem. Sumnjamo da je reč o psihički bolesnom čoveku - dodaju meštani.

Nije poznato da li je uljez sa Banjskog čamca isti onaj, kojeg ovih dana prijavljuju građani Priboja da ga viđaju u gradskom jezgru.

Prema nezvaničnim saznanjima, poslednji slučaj nije prijavljen policiji a cela priča je i aktuelna samo na društvenim mrežama, preko kojih se građanim šalju apeli da budu oprezni i zaključavaju vrata kuća i stanova.

Bonus video:

00:23

Hapšenje u Novom Sadu! Zaplenjeno 30kg narkotika

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.