OTAC I SIN IZVRŠILI SAMOUBISTVO U BORU! Posle tragedije KOMŠIJE opisale okolnosti
Bor, Foto: Printscreen/Google Maps, Dado Djilas

tuga

OTAC I SIN IZVRŠILI SAMOUBISTVO U BORU! Posle tragedije KOMŠIJE opisale okolnosti

Komšije dodaju da su i ranije iz njihovog stana slušali svađu

Objavljeno:

Otac Miodrag (61) i sin Dejan R. (37), koji su nastradali juče nakon što su izvršili samoubistvo skokom sa osmog sprata zgrade u kojoj su živeli u ulici "3. oktobar" u Boru, sahranjeni su juče na Novom groblju u Boru. Zbog čega su otac i sin skočili sa terase pravo u smrt zna samo Miodragova supruga, odnosno Dejanova majka koja je u tom trenutku bila u stanu sa njima...

Poznanici nastradalog Dejana opisuju kao izuzetno pametnog i finog mladića. Po njihovim rečima , on je završio Tehnički fakultet u Boru gde je studirao informatiku, sa prosekom 9,47.

Poznanici nastradalog Dejana opisuju kao izuzetno pametnog i finog mladića. Po njihovim rečima , on je završio Tehnički fakultet u Boru gde je studirao informatiku, sa prosekom 9,47.

- Bio je izuzetan mladić. Toliko dobar i vredan. Veoma pametan i uspešan, imao je skoro sve desetke - kažu poznanici.

Komšije su ispričale da se nekoliko minuta pre tragedije iz stana porodice R. čula buka. Svađali su se, vikali. Svedok užasa ispričao je da je čuo kako viču:

- Bilo je strašno. Čuli su se povici: "Nemoj to da radiš", "ajde, ako smeš", "hoću, uradiću to", a onda je usledio muk. Kada sam čula sirene Hitne pomoći, odmah sam izašla na prozor, a onda i videla strahovit prizor. Obojica su ležali na zemlji nepomično, bili su u donjem vešu. Verovatno su se tek probudili - priča jedna komšinica.

Komšije dodaju da su i ranije iz njihovog stana slušali svađu.

- Mile je bio pomalo preke naravi, stalno se svađao sa ženom. Išli su i u selo Rgotina, u poslednje vreme je žena tamo odlazila leti. Transplatirano mu je srce, retko je izlazio iz stana jer mu je smetala promena vremena. Bio je nervozan čovek - kažu komšije.

Za Dejana komšije kažu da ga nisu često viđali jer je u poslednje vreme bio u Beogradu. Pričaju da je fin mladić.

- Nismo ih viđali često, ni oca ni sina. Za Dejana smo čuli da je u Beogradu, pa da dolazi povremeno kući. Kada smo juče čuli šta se dogodilo, nismo mogli da verujemo. Miletova žena je sigurno bila van sebe od šoka. Ne mogu ni da zamislim kako joj je sada, kada zna da njih više nema. Ona je jako fina i dobra žena - dodaju komšije.

Nesrećna žena nakon dvostrukog samoubistva završila je u bolnici. Ona je jedina prisustvovala tragediji i samo ona zna šta se tačno između oca i sina dogodilo i kako je došlo do tragedije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.