NAPADAČ IZ VRNJAČKE BANJE IMA DEBEO DOSIJE? Poznati novi detalji
Policija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

tuča

NAPADAČ IZ VRNJAČKE BANJE IMA DEBEO DOSIJE? Poznati novi detalji

Aleksandar A. (29) iz Vrnjačke Banje brutalno je pretučen u subotu oko jedan sat posle ponoći ispred novootvorenog lokala "Kocka pab"

Objavljeno:

M. Z. (22) koji je u subotu uveče sa grupom prijatelja, brutalno prebio Aleksandra A. (29), već je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, tučama, pa čak i korišćenju noževa u njima.

Čudno je to što osim prekršajne prijave, odnosno novčane kazne, nikad nije bio procesuiran, saznaje "Blic".

- Tuča i prebijanje se dogodlilo u parku kod Specijalne bolnice Merkur. Aleksandar A. jeste bio u "Kocka pabu" koji se nalazi nedaleko od mesta prebijanja. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, sačekala ga je grupa koju je predvodio M. Z. i oni su se verovatno u jurnjavi i tuči, pomerili do "Merkura". Na tom mestu su ovom mladiću i nanete teške povrede glave - priča izvor iz Vrnjačke Banje.

Iako je napadač i nasilnik poznat po maltretiranju ljudi i tučama, a kako saznajemo, samo od prošlog leta do ovog poslednjeg događaja, imao ih je nekoliko, i u njima su uglavnom drugim osobama nanosili teške povrede, dok je M. Z. dobijao samo prekršajne prijave.

- Prosto neverovatno da nikada nije podneta krivična prijava protiv ovog mladića. Svaki put je dobio prekršajnu, platio kaznu i nastavio da divlja i da povređuje ljude. Zato i ima pratioce. Mnogi misle da ima nekakvu zaštitu i da mu niko ništa ne sme - objašnjava ovaj izvor.

Podsetimo, Aleksandar A. (29) iz Vrnjačke Banje brutalno je pretučen u subotu oko jedan sat posle ponoći ispred novootvorenog lokala "Kocka pab". Sedmorica mladića su ga toliko prebili da je završio na aparatima u Kliničkom centru u Kragujevcu!

- Kada je izašao, njih sedmorica su ga toliko prebili da su mu smrskali lobanju. Kamenom su ga udarali dok je ležao na podu i čak snimali ili slikali ceo događaj. Uopšte se ne zna se da li će momak da preživi - priča izvor iz Vrnjačke Banje.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.