PUCNJAVA JE TREĆI NAPAD NA PORODICU IZ OBRENOVCA: "Presretali su me sa decom, vadili oružje, zapalili BMW..."
Mesto pucnjave u Obrenovcu, Foto: Espreso

ŠOKANTNA ISPOVEST

PUCNJAVA JE TREĆI NAPAD NA PORODICU IZ OBRENOVCA: "Presretali su me sa decom, vadili oružje, zapalili BMW..."

Prema Aleksandrovim rečima, ljubomora bi mogla da bude razlog napada

Objavljeno:

Pucnjava koja se dogodila u prošle srede u Obrenovcu, kada je nepoznati napadač zaustavio automobil ispred kafića u centru grada i ispalio osam hitaca u izlog lokala u kom je u tom trenutku bila proslava dečijeg rođendana, ostavila je u šoku porodicu koja se našla na meti, ali i druge građane. Međutim, kako su za "Blic" ispričali Tomaševići, na koje je pucano, ovo je četvrti put u poslednjih nekoliko meseci da se vrše napadi na njih.

Prema rečima sagovornika Aleksandra, mladića koji je u pucnjavi samo pukom srećom zadobio lakše povrede, u lokalu su u sredu uveče bili članovi njegove porodice, gde su proslavljali rođendan kćerke njegovog brata, koji inače živi u Italiji. On je ispričao da niko od njih nije bio na oprezu, jer nisu očekivali da iko ima razloga da ih napadne.

- Ne znam ko bi i zašto želeo da povredi ili da ubije nekoga od nas. Mi nismo kriminalci, nemamo dosije, mi smo sportisti - kaže Aleksandar.

Tri puta bio na meti napadača

Po sopstvenom priznanju, ovo je treći put da mu je život ugrožen.

- Napali su me kad sam bio u autu sa decom, vraćali smo se s puta. Dok mi je dete bilo u kolima izvadili su nož na mene, sa desne strane suvozačevog sedišta su ga zabili - kaže i objašnjava:

"Njih je tad četvoro, petoro izašlo, jedno lice mi je od njih bilo poznato i ja sam ga prijavio policiji."

Drugi napad je usledio nekoliko meseci kasnije.

- Par meseci posle toga su me napali na pumpi - priča i dodaje da je na njega tada potezano oružje:

"To su bili različiti ljudi, tad kad sam bio sa decom i to na pumpi, ali oni rade za istu kriminalnu grupu, da je tako nazovem."

Zapaljen im je BMW

Kako kaže, poslednji u nizu događaja bio je kad im je zapaljen BMW.

Prema Aleksandrovim rečima, ljubomora bi mogla da bude razlog napada.

- Razmišljao sam da li su ovoj pucnjavi prethodila ova dva napada, da li su oni bili upozorenje. Ali zaista, ja ne znam o čemu se radi, zašto bi neko to nama želeo da uradi, jer mi, opet kaže, nemamo veze sa kriminalom - tvrdi.

Pucnjava se dogodila u sredu uveče nešto posle 20 časova. Napadač se zaustavio ispred kafića, u kom je u tom trenutku na rođendanu bilo više od desetoro maloletne dece i odraslih koji su proslavljali rođendan, i ispalio osam hitaca koji su prošli kroz izlog, ali na sreću nisu nikoga pogodili. Aleksandar T. je zadobio lakše povrede od udarca prilikom pada i posekotina od stakla. Napadač je velikom brzinom pobegao sa lica mesta, a za njim je ubzo započela policijska potraga.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.