Komšije o MRTVOM ocu i sinu u Jagodini: Novac su davali samo na JEDNU stvar, nisu imali da jedu
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Printscreen/Google Maps, Ilustracija/Espreso.co.rs

TRAGEDIJA

Komšije o MRTVOM ocu i sinu u Jagodini: Novac su davali samo na JEDNU stvar, nisu imali da jedu

Rođaka Dimitrijevića podsetila je da ovo nije prva ovakva smrt u Draganovoj i Nenadovoj kući

Objavljeno:

Dragan Dimitrijević (69) i njegov sin Nenad (42) pronađeni su mrtvi u selu Glogovac kod Jagodine. Draganovo telo pronađeno je u kući, a njegovog sina u dvorištu.

Pretpostavlja se da je Dragan preminuo još pre dve nedelje, a Nenad pre dva dana. Prema nezvaničnim informacijama, nema indicija da su ove smrti bile nasilne.

– Dragan je bio nepokretan i ne znamo od čega je umro. Nenadovo telo video je neko u dvorištu i prijavio policiji. Ne znamo šta se tačno dogodilo, ali nisu se treznili godinama. Imali su imanje, stoku, a nisu imali hleba da jedu. Priča se da su imali mesečni prihod od 20.000 dinara, ali da su sve pare davali na rakiju. Dragan se od supruge razveo još pre 15 godina i ona živi u Švajcarskoj, gde se preudala, a pričaju da ima decu sa drugim mužem. Nenada je odgojila baka, Draganova majka. Ona se brinula o Nenadu i slala mu pare, ali on se odao alkoholu. Bio je povučen mladić i lep kao lutka, ličio je na majku – rekli su za Objektiv šokirani rođaci i prijatelji Dimitrijevića.

Druga rođaka Dimitrijevića podsetila je da ovo nije prva ovakva smrt u Draganovoj i Nenadovoj kući.

– Moja ćerka je pričala sa Nenadovom majkom, koja će doći na sahranu. Ona sada mora da preuzme domaćinstvo i kuću. Brinua je o sinu, uvek mu je kupovala i donosila. Kada je umrla Draganova majka Milka od 82 godine, oni su je stavili u podrum i držali je tako dva meseca. Tada je bila priča da to nisu uradili zbog penzije, ali ko će ga znati – ispričala nam je rođaka pokojnog oca i sina.

Bonus video:

00:06

Bačena bomba na Karaburmi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.